Nejste přihlášen/a.
Mě funguje taky. Ať už na Firefoxu, Chromu, IE8, Opeře i Maxthonu.
F5 = aktualizace stránky, třeba tohle.
doplněno 26.09.12 15:51:mám to snad opakovat? Ba ne, prdím na to...
F5 aktualizuje stránku. Ale nepotřebuji aktualizovat pomocí F5, jsme zvyklá používat zatočenou šipku na hlavní liště.
Na smazaní červených obdélníčků se slovem NOVÉ u jednotlivých dotazů nemá F5 vliv. Bez těchto červených obdélníčku zůstává jen to, co jsem opravdu otevřela. Problém se objevil dnes někdy po poledni.
Všechno, co se nějak týká počítačů, je mi hodně vzdálené a naučila jsem se být trpělivá a čekat, až to někdo spraví. U mě doma, nebo na serverech. Ale toto je problém poněkud obtěžující a doporučení F5 rozhodně není správné a dostačující.
BIMBAM: aktualizovat pomocí F5 nebo zatočené šipky je občas nutné, na stránkách se občas vyskytne chyba a bez této aktualizace tam je stále. Pokud stránku aktualizujete, je velká naděje, že tím načtete opravenou stránku, která už funguje tak jak má. Nezatracujte tedy aktualizaci stránky jako řešení problémů!
Rozhodně nic nezatracuji, samozřejmě jsem vyzkoušela mnoho variant, abych se u starých dotazů zbavila červeného obdélníčku. Dokonce jsem poraďte zavřela a znovu otevřela. Ještě se zkusím odhlásit a znovu přihlásit. Zatím ale mohu konstatovat, že F5 v tomto případě nepomáhá.
doplněno 26.09.12 17:37:Nepomohlo ani nové přihlášení.
Už to funguje!
Sice vůbec nevím, co je cache, ale spustila jsem CCleaner. To zřejmě pomohlo.
doplněno 26.09.12 19:28:Hm, tak to zřejmě nepomohlo. Zbavila jsem se těch starých nepřečtených, ale nejnovější už zase zůstávají jako nepřečtené, pokud nemám zájem je otevírat.
Přestávám se tím trápit.
no vážně to nejde, jdu to vyzkoumat... nechám si jí chvíli déle. PARDON... ADMIN
hotovo, LUJSOVI srdečné omluvy... nebyla to až tolik jeho chyba, ale F5 vážně pomůže... ale jinde
Došlo k tomu, že v prohlížeči uvázla stránka, která zobrazuje, že vše bylo přečteno (a zároveň to provádí), nenačte se nová a tím pádem neprobehně označení. Nově je to ošetřeno... takže smazat cache nebo v té 1 vteřině, kdy oznamuje označení všeho za přečtené dát F5...
Jdu vyslýchat technika se kterým jsem se dnes bavil o expiraci stránek na serveru jestli dělal nějaké úpravy...
smazal jsem všechny záznamy o přečtených otázkách... to bude pohroma pro všechny a jestli to ani nepomůže, tak už potopa
No tak už jsme doma ...
Já jsem si říkal, že marně hledám ty nové odpovědi u 14 dní starých otázek
Bohužel u mě je to furt stejnej problém.
doplněno 26.09.12 22:08: To je pěknej blbákov, když sem najel do rubriky Bydlení a domácnost tak to šlo odznačit jako přečtený, kyž sem najel do auto moto tak to nešlo, po 2minutách to šlo a teč po minutě to zase nejde.
Teď jsem to zkusil a šlo to. Ale před tím jsem (když to nešlo) tak jsem (jako vždy před tím) po oznámení, že je vše označeno klikl na pokračovat. Takže je možné, že se to neprovedlo korektně. Teď naposledy jsem nechal stránku, ať se sama vrátí na zakladní stranu. A vše se správně označilo.
doplněno 26.09.12 22:15:Kašlete na cache. Mimochodem je to paměť prohlížeče. Dá se manuálně mazat, vypráznit. Použijte tu druhou část věty za nebo...
Popsal jsem vám to v další větě. Prostě klikněte na Označit vše jako přečtené a hned jak se objeví oznámení, že je vše označené jako přečtené, tak zmáčkněte F5. Doporučuji jednu ruku na myši a druhou nachystanou na F5.
doplněno 26.09.12 22:19:Lujsi
Stalo se mi to samé. No budete muset jí jednu otázku po druhé a až narazíte na něco co vám bude povědomé, tak jste asi na konci seznamu nepřečtených
Opr.: ...muset jít...
Skoro. Když si dám statistiku uživatelů, tak musím stránku ručně aktualizovat (F5). Jinak je tam starý neaktuální seznam přihlášených uživatelů
Jinak, to o čem je původně tato diskuze, tak funguje.
Statistika je jedna za stránek, které se aktualizují se zpožděním, podobně jako aktuální stav hodnocení, možných triček a podobně. Je to z důvodu zrychlení fungování poradny, kdyby měl server každou vteřinu aktualizovat podobné orientační seznamy, asi bychom o to déle čekali na důležitou reakci v nějakém tématu - myslím, že Admin má tyto priority dobře promyšlené a realizované...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.