Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pokud chcete někdo ještě stihnout zažádat o tričko Poradte.cz máte k tomu příležitost pouze tyto poslední dny.
Některé velikosti už nejsou a nenajdete je tedy v možnostech. Nové naskladnění a doplnění velikostí triček už nebude. Pokud si někdo vyžádá velikost, kterou už nebudu mít budu ho informovat s možností volby z velikostí, které ještě zbyly.
Zasílání triček ukončuji k výročí 10let této možnosti a po rozeslání cca 700 kousků.
Tak... poslední šance.
Já o tričko ani žádat nechtěla, ale když už jsou poslední, zkusím jestli mám štěstí a nějaké zbylo.
Ať mám něco na památku.
Já ještě stále čekám a doufám. Žádala jsem hned 6.4. ve 12.17 hod. A zatím nic.
> Zasílání triček ukončuji k výročí 10let této možnosti
Proč to? Neplní to svůj účel? Byla to tehdy móda a dnes už není? Web nesl dřív větší výnosy? ...?
Trička jsou kvalitní - nejprve jsem v nich chodil do práce, po desítkách vyprání ale asi přeci jen budou spíše na zahradu.
Mrzelo mne jen, že není na výběr bílé ... I tak jsem v nich pochodil dost km a proseděl v práci stovky hodin.
Nicméně jsem doposud nepoděkoval - takže dodatečně za ně děkuji !
Já už tričko dostal před mnoha lety, jakož i nálepku. Z trička jsem už vyrostl a nálepka se odstěhovala i s autem, které jsem prodal. Teď mám objednanou druhou nálepku, ale tu si nalepím na novou lednici. Za vše uvedené ještě jednou děkuji.
I já jsem obdržel nálepku, za kterou děkuji, ale ta první byla plastická.
První tričko jsem dala vnučce, byly jí tak čtyři roky, triko měla pod kolena. Stalo se jejím nejmilejším a nosila ho ještě v devíti letech. Pak už tam bylo víc děr než je únosné. Mikinu mi sebrala taky
. Taky ji nejdříve měla hóóódně moc pod zadek, dnes už jí je malá. A jak trička, tak mikina patřily k jejím nejmilejším věcem v šatníku.
Díky moc..
Hmmm... A je to . Než jsem se stačil rozhodnout pro poslední trikio, je pozdě
. No nic, musím si těch pár trik, co už mám, šetřit.
Chystá se nějaké jiné využití získaných bodů?
Jo a abych nezapomněl - taky za ně díky.
Ono se sešlo tolik požadavků, že bylo jasné, že je to více než je skladem. Musím to přetřídit na koho se dostalo a co zbylo. Nemělo smysl to tam nechávat a pak už dalším psát, že nejsou. Nechal jsem jen to první triko, kdyby přece jen se někdo našel, aby nebyl tolik zklamaný. Ten kdo už nějaké dostal snáz přihmouří oko.
No a využití bodů... na většině webů (nebo všech?) body využití nemají lautr žádné...
Admine, ne že jsou body k ničemu. Aspoň pro mne ne. Já mám vždycky radost, když nějaký od neznámého dárce dostanu a to odměna je. Jistě je nás tady víc, koho bodík potěší i když si ho za nic nemůže vyměnit.
Z menu již položka "dárky" zmizela, ale samozřejmě všem, kteří stihli požádat o tričko dorazí nehledě na to. Žádnou paniku, že zmizela možnost si to dohledat.
Nevim zda to stihnu, nevim zda mam narok, ale zkusim to
Zadam o panske tricko XXL.
Predem dekuji za kladne vyrizeni me zadosti
Lego
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.