Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

POSLEDNÍ TRIČKA!

Od: admin® odpovědí: 37 změna:

Dobrý den,
pokud chcete někdo ještě stihnout zažádat o tričko Poradte.cz máte k tomu příležitost pouze tyto poslední dny.

Některé velikosti už nejsou a nenajdete je tedy v možnostech. Nové naskladnění a doplnění velikostí triček už nebude. Pokud si někdo vyžádá velikost, kterou už nebudu mít budu ho informovat s možností volby z velikostí, které ještě zbyly.

Zasílání triček ukončuji k výročí 10let této možnosti a po rozeslání cca 700 kousků. :)

Tak... poslední šance.

doplněno 06.04.18 13:10: Takovou lavinu jsem nečekal. :) Zkusím to zabalit v pondělí-středa a případně obeslat ty, na které se nedostane, zda nechtějí jinou velikost. Jinak platí, že rozhodný je čas poptávky. Kdo dřív přijde...

37 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

an*
hodnocení

3x

Já o tričko ani žádat nechtěla, ale když už jsou poslední, zkusím jestli mám štěstí a nějaké zbylo.:)

Ať mám něco na památku. ;)

doplněno 13.04.18 12:35:

Já ještě stále čekám a doufám. Žádala jsem hned 6.4. ve 12.17 hod. A zatím nic. :)

Já jsem na tom stejně. Čekám jak na Ježíška *houpy*.

Tak hlásím, že balíček - měkejš dle sdělení manželky právě dorazil. Podle adresy odesílatele počítám, že v něm bude tričko a ne kokain *vtip*. Díky admine!

hodnocení

Určitě přijde. Balíčky jsem tolikrát přecházel že v nich žádné pořadí není. :)
an*

Děkuji, moc se těším. :-D

majsterjoe*
hodnocení

2x

:-D já jsem se tu registroval jen kvůli tričku, které stále ještě nemám.

doplněno 06.04.18 11:28:

A nechávají si vůbec rádci trička posílat?

Než jsem se registroval, tak se tady často objevovali děkovné příspěvky právě za došlé trička. A poslední roky nějak žádné díky nečtu *nevi*

hodnocení

Jj, posílám celkem pravidelně cca každé 2 měsíce

72mona3*
hodnocení

1x

Že bych si udělala radost? *co*

doplněno 06.04.18 12:17:

Tak jo. Objednáno! *uf*

doplněno 06.04.18 12:18:

Na památku ;)

hodnocení

1x

Grr... Já chtěl červený, to ještě nemám. Dobře se vyjímá na fotkách. No nic, do elka se nevejdu. Takže zas bude šedý. Jestli tedy zbyde. V černým 3XL bych vypadal jak poletucha.

Rovněž se připojuju k názoru, že triček bude škoda *plac*

iz*
hodnocení

1x

Já jsem doufala, že se v nějaké podobě vrátí charita, ale když jsou poslední...

hm*
hodnocení

0x

> Zasílání triček ukončuji k výročí 10let této možnosti

Proč to? Neplní to svůj účel? Byla to tehdy móda a dnes už není? Web nesl dřív větší výnosy? ...?

hodnocení

Zda trička plní účel se nedá zjistit. Někdo to má jako tričko na spaní, někdo na zahradu a jiný s ním chodí po výletech či do práce.
Za poslední dva roky došlo k úbytku poptávky po těchto tričkách. Zkusím tedy zase něco jiného...
Konkurence taky měla trička a co jsem se dozvěděl skončili někde na čísle 30(?) a celkem fiaskem. Ale kolik je na tom pravdy nevím...
Uvidíme, snad to půjde i bez nich.

hodnocení

0x

Mám jedno tričko, nárok na další...takže památku mám...objednávat nebudu, nechám pro "nemajetné", "netričkové"...

hodnocení

0x

Trička jsou kvalitní - nejprve jsem v nich chodil do práce, po desítkách vyprání ale asi přeci jen budou spíše na zahradu.

Mrzelo mne jen, že není na výběr bílé ... I tak jsem v nich pochodil dost km a proseděl v práci stovky hodin.

Nicméně jsem doposud nepoděkoval - takže dodatečně za ně děkuji ! *palec*

72mona3*
hodnocení

0x

Tak kolik jich je za dnešek? Jestli tedy mohu býti tak smělá... *hi*

doplněno 06.04.18 22:32:

*poctar*

*nevi*

06.04.18 21:34
hodnocení

Moooc

barbakan*
hodnocení

0x

Já už tričko dostal před mnoha lety, jakož i nálepku. Z trička jsem už vyrostl a nálepka se odstěhovala i s autem, které jsem prodal. Teď mám objednanou druhou nálepku, ale tu si nalepím na novou lednici. Za vše uvedené ještě jednou děkuji.

doplněno 13.04.18 14:22:

I já jsem obdržel nálepku, za kterou děkuji, ale ta první byla plastická.

hodnocení

To už je opravdu dlouho. Tyto už máme hádám 3 roky nebo déle.
barbakan*

Snad 9 let!

hodnocení

0x

Jo,jo, já taky čekal jestli nebude zpátky nějaké charita,ale asi né . Když jsou ty poslední tak objednám,na památku-budu si ho šetřit;).Admine dík

sebod*
hodnocení

0x

První tričko jsem dala vnučce, byly jí tak čtyři roky, triko měla pod kolena. Stalo se jejím nejmilejším a nosila ho ještě v devíti letech. Pak už tam bylo víc děr než je únosné. *smich* Mikinu mi sebrala taky ;). Taky ji nejdříve měla hóóódně moc pod zadek, dnes už jí je malá. A jak trička, tak mikina patřily k jejím nejmilejším věcem v šatníku.*slunce*Díky moc..

mam*
hodnocení

0x
Jak vlastne to slavne tričko vypadá? Vlozte sem prosim fotku ať se aspon pokochám pohledem :)
72mona3*
08.04.18 10:57
POSLEDNÍ TRIČKA!

hodnocení

0x

Hmmm... A je to :(. Než jsem se stačil rozhodnout pro poslední trikio, je pozdě *zed*. No nic, musím si těch pár trik, co už mám, šetřit.

Chystá se nějaké jiné využití získaných bodů?

Jo a abych nezapomněl - taky za ně díky. :)

hodnocení

Ono se sešlo tolik požadavků, že bylo jasné, že je to více než je skladem. Musím to přetřídit na koho se dostalo a co zbylo. Nemělo smysl to tam nechávat a pak už dalším psát, že nejsou. Nechal jsem jen to první triko, kdyby přece jen se někdo našel, aby nebyl tolik zklamaný. Ten kdo už nějaké dostal snáz přihmouří oko.

No a využití bodů... na většině webů (nebo všech?) body využití nemají lautr žádné...

an*

Admine, ne že jsou body k ničemu. Aspoň pro mne ne. Já mám vždycky radost, když nějaký od neznámého dárce dostanu a to odměna je. Jistě je nás tady víc, koho bodík potěší i když si ho za nic nemůže vyměnit. :-D

Dostala jsem dnes svoje první a taky patrně poslední triko. Moc se mi líbí a hlavně děkuju *slunce*.

hodnocení

První část byla odeslána a už jsou první balíčky převzaty. Dnes posílám druhou část a poslední budu posílat v průběhu příštího týdne. Na koho se nedostalo byl informován, takže ostatní se mohou těšit. *king*

72mona3*
12.04.18 07:51

Děkujeme *pusa*

Já nevím, jestli si ho zasloužím, ale ještě na mne zbylo šedé. Děkuji.

Teď se to zase potvrdilo: Žádná zpráva, dobrá zpráva ;). Díky a budu se těšit.

Včera objednáno, dnes doručeno...super tričko a ještě jednou díky *palec*

hodnocení

Z menu již položka "dárky" zmizela, ale samozřejmě všem, kteří stihli požádat o tričko dorazí nehledě na to. :) Žádnou paniku, že zmizela možnost si to dohledat.

ben®

admin - viz odkaz ještě zůstala zmínka o tričku, tak by bylo asi vhodné odstranit ji i tam.

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Nevim zda to stihnu, nevim zda mam narok, ale zkusim to:)
Zadam o panske tricko XXL.
Predem dekuji za kladne vyrizeni me zadosti
Lego

hodnocení

0x

Tak tričko dorazilo - tímto bych rád Adminovi veřejně poděkoval !

an*
hodnocení

0x

Tričko dnes dorazilo, mám z něj radost. Admine, děkuji. *slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]