Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nevím na koho se obrátit a proto zkoším tuto cestu snad mi někdo pomůže a nebo poradí. Hledám svého synovce jakuba kterého jsem viděla když mu byl asi rok teď už by mu mělo bý zhruba 22 let. Jmenoval se jakub varguška než ho sestře odebrali a dali ho do pěstounské rodiny byl tam i se svým mladším bráškou mirečkem. Jakub se narodil 3-5. 12-1995 po té co byl dán do jiné rodiny mu dali své příjmení (které bohužel neznám). Jeho nová rodina žije nebo žila kolem hodonína. Moc děkuji za jakékoliv informace nebo pomoc
Dobrý den, vyzkoušel bych matriku v tom Hodoníně, zda tam nemají nějaké záznamy. Sestře ho asi museli odebrat sociální pracovnicí, tak zjistit v okolí nějaké to jejich ústředí a zeptat se tam. Popřípadě bych navštívil Hodonín a rozlepil tam vzkazy. Popřípadě bych si napsal inzerci v novinách, které v Hodoníně vycházejí. Nebo Pošta pro Tebe. Snad se Vám to podaří. Určitě dejte vědět zda se Vám to podařilo!
Zajímá mě, proč po tolika letech, ale pokud nechcete, nemusíte odpovídat. Hlavně se nevzdávat!
Snažila jsem se ho najít už dříve ale bylo mi řečeno že ještě není plnoletý tak nemám žádnou šanci pak přišli zdavotní komplikace a já se musela soustředit na sebe. Teď je na tom špatně jeho biologická babička nevíme dny ani hodinu kdy nás opustí. Když na tom ještě loni byla v pořádku tak si přála ho ještě vidět. Vím že to třeba nestihnu nebo že nebude vědět kdo to je, ale stojí to za to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.