Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ad - zpráva nebyla nalezena

Od: zabu odpovědí: 13 změna:

Nebo rubrika nebyla nalezena, prostě tak nějak, poté co jsem klepl na neexistující odkaz, nějak mi to se slzami v očích od smíchu splynulo.

Admine, kouzelně jsi mě pobavil, Už jsem si dlouho tak dobře nepokecal s mašinou. Ten text je hezkej a viděl jsem něco takového poprvé. Fakt, dobrý.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Jj, Admin měl asi dobrou náladu a přepadla ho spisovatelská múza, pravda je že jsem to do konce přečetl až při třetím neplatném odkazu! *smich*

Už je to zde delší dobu, našetěstí poradna funguje tak dobře, že na tento text člověk narazí jen výjimečně, v nějakém "přechodném údobí", něž se srovnají data z poradny z daty v googlovém vyhledávání (jen moje teorie)...

Ale docela by mě zajímalo, odkdy tady tato úprava je (Admineeee?! ;)) a kolik rádců si ji už všimlo! :)

doplněno 21.09.12 15:06:

*s daty, pardon... *hi*

Tipl bych, že od nového roku. Já jsem se s tím setkal tuším únoru. Napoprvé jsem po prvním řádku hned odešel, ale napodruhé jsem to nechal jet o vteřinu dýl. A pak už jen čekal, co z toho vyleze. A od třetího řádku jsem se bavil *smich*

antynka*
hodnocení

0x

Už jsem na to také narazila - kouzelné a upřímně jsem se pobavila :)

hodnocení

0x

Zabu, řekni mi kde to je, na co mám kliknout? Taky bych se ráda smála. Děkuji Suzy.

hop®

Suzy, zkuste třeba TOTO...

Ahoj Hope. Tak na tohle jsem už klikla a po třech vteřinách to přerušila, noboť jsem si myslela, že je to nějaký omyl. Nyní jsem se na to dívala až do konce, a představ si, že jsem nic nepochopila. Natož abych se řehtala, až by mi tekly z očí slzy. A já se tak těšila. :DAle asi budu nějak natvrdlá. *zed* Ale díky, jsi hodný, žes mne vyslyšel. Nebo že by to bylo stářím? Už mi asi měkne mozek. *plac* Béééé, ahojky S.

No, ale počkej, jen co mi zase něco v zimě zamrzne, a budu tady dělat psí kusy, To se mi zase mozkové "závitky" začnou kroutit na plný pecky...

ladinpraha*

Suzy, prostě legrácka, aby to oznámení nebylo tak strohé. Stránka sice neexistuje, ale při čtení toho textu a čekání, co z toho vyleze, to zklamání z tebe vyprchá.

Ahoj Ládine, zdravím ze srdce! Suzy. Už mi je lépe. Ozvu se. *pusa*

iz*

Radši toto .

doplněno 23.09.12 01:16:

Jj, časem povede i tento odkaz na platné vlákno. Ale chvíli to potrvá, číslo otázky jsem dala 9999.

krkovicka*
Mě se semtam objeví při hledání v archivu-Tato otázka je 43let bez odpovědi.Záložte prosím novou...
Poradna slavila osmičku ne? :-D
ladinpraha*

Hope, jsi kouzelník. Jak jsi dokázal včera v 19:51 dát odkaz na otázku, která byla položena až dnes v 05:58?

doplněno 22.09.12 19:54:

Tak tedy čaruje admin.

(Včera tam opravdu byl správný odkaz. Tutově.)

hop®

Ládině, opravdu nejsem kouzelník *smich*

Včera byl pod tím mým (upraveným) odkazem Adminův text, na který se ptala Suzy, tyto linky se dynamicky mění, i nyní "neplatný" odkaz od ivzez bude pravděpodobně nahrazen platným odkazem na jiné vlákno...

doplněno 22.09.12 19:42:

I když možná ne, Ivzez volila číslo neplatného dotazu chytřeji! :)

doplněno 22.09.12 19:58:

Ano byl, ovšem "moje" číslo neplatného odkazu bylo posléze použito pro odkaz platný...

praivo*
hodnocení

0x

Hezká animace :)

Jen by to chtělo upravit některé věty. Třeba "Upřímně si myslíte, že můžu na to přijít?" je trochu divné ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]