Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvedení spojme se!

Od: marsesindlery* odpovědí: 3 změna:

Opět Vás všechny zdravim..Chci apelovat na všechny, aby mi na sebe přes vnitřní poštu poslali jméno, příjmení, město, telefon a o kolik Vás agentura Fox okradla.. Klidně se toho ujmu a podám trestní oznámení, moje sestřenka je právník a ona mi poradí, případně by nás zastupovala..o to by to bylo levnější..děkuji..Marse Šindléry, Dobruška, tel.: 604514497

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak mají ti podvedení vědět, že Vaše apelační vyjádření není třeba také další podvod s úmyslem vylákat nějaké osobní informace?!
Kromě toho právník je vázán mlčenlivostí, Vy jste zřejmě jen jedna z dalších obětí... Kdo se Vám svěří?

hodnocení

0x

Souhlasím s Hejkalem, celé se mi to nějak podvědomě nelíbí. Okradena jsem nebyla nikým /bohudíky*modla*/, ale kde je psáno, že se tazatel nechystá k nějaké nekalosti? Raději bych si vše zařizovala sama a byla u toho, než přes nějakého prostředníka, kterého navíc vůbec neznám.

Už to jméno: Marse Šindléry ve mně nebudí důvěru. Než Šindléry se mi spíš líbí Sean Connery.*smich* Jaga.

iz*
hodnocení

0x

Je-li podvedených více, určitě je dohledáte ve fórech věnujících se podvodným firmám či jednáním. Možná tam najdete i některé kontakty. Můžete si s nimi domluvit osobní setkání a společně se dohodnout na dalším postupu.

Případně si můžete najmout právníka a po dohodě s ním zvěřejnit kontakt na něj. Podvedení budou spíše důvěřovat právníkovi - takhle na výzvu Vám prostřednictvím internetu asi nikdo žádné osobní údaje (mezi něž patří i e-mail) nesvěří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]