Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde nějak zrušit už jednou vložený odkaz?

Od: nikdo* odpovědí: 5 změna:

Tohle je dotaz asi na admina? Nebo ví někdo jiný? Dnes se mi povedlo vložit spolu s příspěvkem do dotazu na seriál Modrava i nežádoucí tři odkazy, které byly v textu. Všiml jsem si jich až po vložení příspěvku. A zjistil jsem, že je neumím nijak při opravě příspěvku zrušit. Jde to nějak tyhle vložené odkazy při opravě příspěvku zrušit, a zachovat jen text? Stejně jako jde text označit a udělat z něj odkaz přes tu ikonu řetězu, tak by mělo jít i ten odkaz odstranit. Nebo ne?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už je to vyřešeno..

nikdo*
hodnocení

Dík za bleskovou akci. Tiše jsem doufal, že se toho ujmete.

Nicméně by se asi hodilo, když se to člověku stane, abych to mohl opravit sám, a neotravovat Vás. Proto jsem to směřoval na admina.

iz*

Pokud kamkoliv v internetu kopírujete text z jiné webové stránky, vložte jej napřed do Poznámkového bloku.

Potom vyberte vše (CTRL + A), zkopírujte do schránky (CTRL + C) a tady (nebo jinde) vložte do editoru (do okna formuláře). Tímto postupem odstraníte případné odkazy vložené do textu.

A bylo by dobré uvést, odkud jste text zkopíroval (s odkazem na tu stránku).

hodnocení

0x

ano v opravě příspěvku jde přece všechno, takže stačí odkaz smazat a původní slovo napsat znovu (nyní už bez odkazu). :)

hodnocení

0x

Nějak tz nechupu ty odpovědi - příspěvek pokud vím, jde opravit do 5 minut, ale jak by se poté dal smazat či opravit celý to nevím, max. tam jde učinit doplněk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]