Se zkuste zeptat Novy, ne? Hodně dětí je doma, ne všechny chodí do školky či do školy, buď jsem nemocné nebo na to nemají věk nebo rodiče nemají potřeba je tam dávat, případně se učí doma.
Dobrý den, odpověď jednoduchá nemají už co vysílat. Vždyť Nova 2, Nova Action a Nova Gold jsou zbytečné televize. Měla jsem za to, že vznikne Nova NEWS konkurence ČT 24 a Nova MUSIC spolupráce by šla s TV Óčko i s O2TV a možná nakonec k tomu dojde, že budeme mít Nova Fotbal, Nova Tenis, Nova Free, Nova Hokej, Nova Basketbal a Nova Golf místo Nova Gold to možná spolkne i skupinu Barrandov. Vůbec nerozumím Markíza International a JOJ family a zájem o české zpravodajství. Bude to ještě hodně zajímavé sledovat.
Tak necim to dopoledne zaplnit musi. Pokud 20 stanic vysila telenovely, dalsich 10 stanic opakuji sto let stare porady, prijmy z reklam si tak nejak rozdeli. Ale pohadky vysila jen jedna TV a inzerenti reklam na detske vyrobky to dobre vi. A nekdy se s detmi divaji i maminky. Domnivam se, ze nakup pohadek je pro televizi i levnejsi.
Nebylo lepší mít: ČT1, ČT2, Prima, Nova? Pamatuji si na dětský blok v 19:45 na Primě a díval jsem se na to raději se synem než na Večerníček v 19:00. Jeden čas u nás vysílala také Barrandov teď je to Nova 2 a Prima Comedy Central a to máme asi 76 televizní programů k čemu vím moc dobře je k tomu přidaný DSL. Jenže zrušením slovenských programů je ta nabídka ještě horší. Měl jsem za to, že Markíza International nebude jako Telka, Nova Gold, ale jako naše Nova bylo by to fajn tam mít filmy tak si říkám ať vysílají zahraniční seriály a filmy v Česku česky, na Slovensku anglicky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.