Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakt s jinými uživateli

Od: ohneta* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

mám jen takový postřeh. Když chci nějakému uživateli poslat soukromou zprávu, musím tak učinit přes menu a vyhledat si ho. Nebylo by jednodušší, nebo i praktičtější, aby se po kliknutí na jeho nick v diskuzi ve vyjížděcim okně objevila i možnost "poslat uživateli soukromou zprávu"? Jen můj postřeh :)

Ohněta

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Určitě by to bylo jednodušší, ale Admin můj podobný návrh už před časem zamítl...

doplněno 19.09.12 17:45:

...stačilo by vedle tlačítek "odpovědět" a "nahlásit" přidat třeba "odpovědět soukromě" a přesměrovat na odeslání vnitřní pošty s předvyplněným adresátem.

Zároveň bych velmi uvítal, aby v předmětu zprávy nebo přímo ve zprávě byl uveden odkaz na vlákno, někdy dostanu vnitřní poštou nějakou poznámku k mé reakci a vůbec netuším o co se jedná...

*hej*

ohneta*
hodnocení

Je třeba ho nějak přesvědčit *bum**smich*

jj, tohle sem už někde slyšel :)

Každopádně nehceme nijak zvlášť rozvíjet komunikaci o otázce mimo otázku, pokud se nejedná o osobní invektivy apd. Zase by to bylo o kousek víc HTML kódu, navíc u každé odpovědi a zase o něco méně přehledné... zatím za mě ne :)

Co admin činí, dobře činí...*smich*

A kromě toho má pravdu i s HTML kódem. Napsat jméno do kolonky zase není taková námaha...

bena*
hodnocení

0x

Jsem proti. Je to zbytečné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]