Nejste přihlášen/a.
Moje "stížnost" je spíše adresovaná Adminovi, ale docela mě zajímají vaše názory. Problém je celkem jasný z nadpisu. Považuji tento způsob upozornění za zbytečný a nejsem sám. Byl jsem již vyzván, abych nepoužíval v odpovědích nick se "zavináčem", protože se obratem objeví "zpráva/upozornění" ve vnitřní poště a některé účastníky to zbytečně obtěžuje. Přiznávám, že i mě.
Proto vás žádám o vaše názory a za sebe žádám zrušení tohoto pro mě zbytečného upozornění. Nakonec tu není tak dlouho a jeho zmizení většina účastníků ani nepocítí.
PS: Bohužel jsem si dosud nevšiml skoro totožného tématu ZMÍNKY NA PORADNĚ. Takže se omlouvám za duplikaci.
Co je moc, to je moc. Sotva jsem se ozval, obdržel jsem toto - viz příloha. Vím, že to s mým dotazem přímo nesouvisí, ale opět to považuji za zbytečné, protože odpovědi na své otázky si hlídám sám, bez ohledu na to, na co jsem upozorňován.
@ivzez: Protože jsem se zeptal, jsem za každou odpověď na mou otázku trestán stylem: "Hele, blbečku, máš tam odpověď", a to pro jistotu v emailu a také ve Vnitřní poště, popř. v Moje Poradte.cz. Tak jsem ti odpověděl se zavináčem, ať z toho taky něco máš
pro ivzez: Ale no tak. Buď jsem to nepochopil, nebo nerozumíš srandě.
satam
- nechápu Vaši logiku, protože "ivzez" byla vlastně na Vaší straně ! Jinak - ono to vadí více uživatelům - ale co s tím naděláte - inkluze byla taky prosazena, jakkoliv to je nesmysl.
satam
- já jsem pro každou srandu, ale s "ivzez" bych si žertovat moc nedovolila - rozhodně ne tímto způsobem.
"ivzez" vidím jako vážnou dámu, se smyslem pro zodpovědnost a fair play, takže ji takové "dětské" žertíky nemůžou nijak zvlášť nadchnout. Tím nechci říct, že by snad neměla smysl pro humor - ale to by se poznalo až při nějakém neformálním osobním setkání - ale ne zde ve formální a vážné atmosféře Poradny.
Tak já zase zjišťuji, že nechápu ženskou logiku. To, co jsem napsal ivzez, byla normální sranda a co nevidím, jste hned dvě, které to nepochopily. A bude takových víc. No nic, zařídím se podle toho a budu na dámy na poradte.cz brát větší ohled a budu více přemýšlet, než jim adresně něco napíšu. Nic ve zlém, jedeme dál.
pro culdabulda: V čem je ivzez jiná, než ty nebo já?
pro culdabulda: Chápu tvé rozhořčení i vysvětlení, ale přesto je ivzez naprosto stejný účastník poradte.cz jako ty a já. Nevidím jediný důvod, proč se k ní chovat jinak, než k ostatním.
satam
- já nejsem rozhořčena - proč bych měla být? - jenom bych připodotkla, že všichni účastníci Poradny nejsou stejní a ačkoliv je znáš jenom podle jejich projevu, měl bys umět vycítit, co si ke komu můžeš dovolit aby byla "pohoda" a ne rozladěnost, či dokonce zloba...
satam
- dík za odpověď - zrovna například ke mně si můžeš "dovolit" všechno, neboť já se neurážím a nerada se hádám. Navíc miluju "kameňáky" - takže bych tvůj "žertík" uvítala docela s radostí !
Ale furt trvám na tom, že nejsme všichni stejní a pokud neodhadneš, co si ke komu můžeš dovolit - tak pak "nebreč" - teda s prominutím. Jinak ahoj a těším se na další pohodovou "spolupráci" . Nakonec jsme krajané !
Je mi upřímně líto, ale tento "cit" neuznávám. Jsme si tady všichni rovni, tak až na výjimky se chovám ke všem stejně. Ano, existují výjimky, jmenovat nebudu, ale zrovna ivzez mezi ně nepatří. A ta nepohoda pak padá na vrub dotčeného, který se neumí vyrovnat s tím, že někdo s ním nesouhlasí. Nakonec jsme "poradna". Takže pohoda je sice podstatná, ale ne hlavní. Budu rád za pohodu na poradte.cz, ale ne za cenu toho, že tady bude nějaká neopodstaněná hierarchie. Jak už jsem uvedl: Jsme si tu všichni rovni.
pro culdabulda:
Mně to také vadí. E-maily z Poraďte si nechávám přeposílat na mobil a u těchto upozornění je to zbytečné. Naštěstí tu nejsem často zmiňována se zavináčem. (Doufám, že jsem to právě nezakřikla.)
@Satam, tohle´s neměl zapotřebí.
Saram: Pro naschvály (to nebyla legrace) pochopení nemám.
Poslední pokus o vysvětlení:
ivzez, moje odpověď skutečně nebyla naschvál. I proto byl na konci ten smajlík. A že to nebyla legrace? To bohužel ty nemůžeš vědět, to vím jen já, že to bylo ze srandy. Jestli jsi to nepochopila, je mi tě docela líto, protože tvůj smysl pro humor je na velice nízké úrovni. Prosím, neber to jako urážku, ale jako to, co na rozdíl od tebe zase z tvých reakcí cítím já.
Než mi případně odpovíš, trochu se zamysli a počítej do sta. Snad se potom nějak rozumně domluvíme.
pro ildika: No to si snad děláte srandu. Jako TV Nova: V čem přesně spočívala ta legrace? Nechtějte, abych si myslel, že jste trochu duševně zaostalá, jinak si totiž vaši reakci nedokážu vysvětlit.
A v čem přesně spočívala ta legrace?
Jinak mně osobně ta funkce nevadí, protože zde příliš často zmiňována nejsem (ale samozřejmě chápu, že u někoho to může být jinak - a od jistého počtu zmínek je to určitě dost obtěžující). Sama to též nevyužívám, protože se nicky snažím skloňovat (pokud to jde).
Já jsem to opravdu nepochopila. Jak to vidím, zmínil jste výše Ivzez za účelem, aby se jí to objevilo v poště. Vzhledem k tomu, že už všichni dávno víme, o co jde, řekla bych, že je to humor tak na úrovni MŠ... Pokud tam ale šlo o něco jiného, uniklo mi to (a proto se ptám).
A vůbec, zase jsme spadli do žabomyších válek, které s původní otázkou mají málo společného. Takže bych požádal účastníky debaty, aby se drželi tématu a nezaplevelovali téma věcmi nesouvisejícími. Děkuji.
Satame, pokud někdo někde napíše, že mu něco vadí (stejně jako Vám, čímž Vás podpoří) a Vy mu to následně provedete, není to vtip. Je to minimálně naschvál.
Teda já sice nejsem registrovaný, takže se mě to netýká, ale co tak přestat používat zavináč, když odpovídáte adresně. A použít nick jen bez zavináče. A nechat si ten zavináč jen pro případy, kdy opravdu budete mít zájem na tom, aby dotyčný obdržel upozornění. Co vy na to? Je to něco proti něčemu?
Díky za odpověď. Už jsem změnil svůj systém a moje odkazy na jméno se zobrazovat ve Vnitřní poště nebudou. Bohužel ostatní účastníky neovlivním, takže mě budou odkazy otravovat i nadále
Admine, není vidět, kdo na koho odpovídá. Pokud jsou ty odpovědi ve více úrovních, a najednou někdo reaguje na odpověď o dvě úrovně nad tou poslední, tak se hodně těžko odhaduje, na kterou odpověď dotyčný reaguje. Na některých diskuzích jsou takové postranní spojovací čáry, vyznačující úroveň vnoření. Tady to není, a u rozsáhlejších debat, to bývá hodně nepřehledné. Fakt je, že se tohle týká většinou jen volné debaty. Málokdy se normální otázka s odpověďmi tak moc rozvine. Takže tak, no. Nechám taky "mudrovat" ostatní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.