Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit, ale nemůžu se přihlásit. Po zadání potřebných údajů mi vyskočí červeně info, že jméno, nebo heslo není v pořádku ( ale je ). Co s tím? Díky patronka
Heslo mám uložené, tedy správné, postupuji jako vždy. Kdysi jsem měla problémy kvůli mobilnímu připojení, ale to už nemám. Zadám jméno, heslo a když kliknu na "přihlásit", tak se jméno smaže.
Restart nepomohl, změna hesla taky ne, ale podařilo se mi přihlásit z jiného prohlížeče, který běžně už dávno nepoužívám
Jen pro zajímavost, co používáš za prohlížeč? Já mám podobné problémy občas s Operou, která mi jinak velice vyhovuje. Naposled dneska po výměně PC nešlo přihlášení do Servis24 (Česká spořitelna), v Chromu pak bez problémů. V té Opeře mám pocit, že za to mohou některé "nedotažené" aktualizace, protože většinou po další aktualizace problém zmizí.
Tak s edgem zkušenosti nemám žádné a co jsem se dočetl, skro nikomu se moc do používání edge nechce.
Tak jsem vymazala cookies a stejně se nemůžu přihlásit z Edge. Otázku jsem už ale položila a žádné použitelné rady jsem nedostala, takže to zatím nemusím akutně řešit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.