Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Včerejší Poradte.cz vs rychlost

Od: admin® odpovědí: 11 změna:

Máte pocit, že včera bylo Poradte.cz pomalejší? Zrovna včera jsem tu moc nebyl a podle Google mělo být významně pomalejší, ač podle mých zátěžových grafů všechno klapalo jak mělo.

Díky za postřehy.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Ano.bylo.Myslela jsem že chyba je u mě.

smiler
hodnocení

0x

Ano bylo pomalé! Tento jev se začíná objevovat stále častěji...

hodnocení

no to bych neřekl :) Poslední dobou se zrychluje ;)

administrator.pise.cz/...

Na další týden mám připraveno další zrychlení, pak dlouho nic a v lednu bude zbrusu nový server, který bude ještě výkonnější, ačkoliv už tenhle ještě pořád patří k těm opravdu rychlým (4 plnohodnotná jádra) *palec*

díky za postřeh

Souhlasím se smilerem. Navštěvuji poradnu v různou denní dobu. Načítání stránek je někdy okamžité, jindy rychlostí vteřinové ručičky. Podotýkám, že na jiných webech tento problém nemám, poute tady na poradně.

mowla*
hodnocení

0x

Nějaké zpomalení jsem nezaznamenal - ale to bude zřejmě mou nevšímavostí...

;)

raduz*
hodnocení

0x

Pokud máte pocit, ze máte pomalý internet - doporučuji se řídit těmito radami:

bena*
hodnocení

0x

Mě včera poradna pomalá nepřišla, ikdyž musím říct, že radím i na jiných poradnách a jedna z nich je docela dost pomalá... tak možná píši lehce zkresleně...

ferda60*
hodnocení

0x

Těžko jednoznačně posoudit. Zpomalení možná tak 2 až 3krát bych asi příliš nevnímal. Jestli to bylo, tak to pro mne nebylo celkem pozorovatelné.

Je to ale, jak psal "bena", subjektivní dojem. Člověk to podvědomě porovnává s jinými stránkami, které bývají i mnohem pomalejší.

dzordz*
hodnocení

0x

Taky jsem si ničeho nevšimnul (ale taky to mám v porovnání s jinejma stránkama, kde se čeká a čekááá :))

hodnocení

0x

U mě jede pořád stejně, buď jede krásně, nebo se stránka prostě odmítne načítat. Kliknu... nic... "přeneseno 0 B"... až teprve když stránku zastavím a nechám načíst znova, tak naběhne okamžitě. Dělá to tak v jednom případu z pěti. Na jiných stránkách mi to nedělá.

hop®
hodnocení

0x

Nepostřehl jsem žádnou změnu v rychlosti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]