Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

To mám za to

Od: jedubabicka® odpovědí: 7 změna:

Dobře mi tak, měla jsem se registrovat hned. Takhle si někdo zaregistroval "jedubaba*" - ať si to užije.

Příspěvky s tímto podpisem mají od dnešního (přiblížně) poledne jiného autora (zdravím tě ;)) a já "laskavější" nick.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, kdo chvíli stál již stojí opodál. No, je to Vaše věc, ale jsou i přezdívky malebnější, než ty o staré ženě a smrtící látce . Zdravím!

doplněno 01.06.17 17:37:

No, vidíte - to by byla krásná přezdívka. Jinak, věk Vás ctí, ale jedu používejte po troškách .

hodnocení

Věc názoru, bene. Medová panna už dávno nejsem :-D

beri49*
hodnocení

0x

I když je to zavedené, tak se nabízí: jedumeduba(bča) a alternitivy, jedmedbabi; lidská mysl vymyslí i nevymysletelné *cert*Držím Palce *slunce*

hodnocení

Ad ben - ale jedu používejte po troškách

Všechno je jed - záleží pouze na dávkování *smich* Ale budu si dávat pozor.

hodnocení

0x

Ano, také jsem si toho všimla. A dokonce jsem si napřed myslela že jde o jednu a tu samou osobu. "jedubaba-jedubabička" Hodně podobné. Tak když trváte na té "babě" ;), tak si si to změňte třeba na "medobaba". To už je jiné a není to tak dlouhé jako "jedubabička".

krtek6*
hodnocení

0x

též mi tu nějakej umělec vyfoukl Krtka...tak jsem musel přidat 6ku..paradoxně jsem tu ještě od něj neviděl příspěvek..*nevi*

Toho vám tiež môžu vyfúknuť,lebo nieste zaregistrovaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]