Dobrý den, no, tak fotky z dovolené jsou to hezké, ale já (a možná nejen já) nevím, kdo nás zdraví (které to jsou cestovatelky). To je Vaše příbuzenstvo nebo snad spolek zdejších uživatelek na cestách? Zdravím!
doplněno 17.10.17 10:33:
strejc - diky za vysvětlení. Myslím, že to zajímalo více lidí, ale nikdo jiný se nezeptal. Jména znát nepotřebuji - chtěl jsem jen mít jasněji.
Je-li to pro vás důležité, dvě jsou opravdu uživatelky této poradny. Nepřejí si ale být jmenovány. Obrázky tu nejsou na chlubení, ale na poznání něčeho, co si nelze každý den dopřát.
Tohle, to je veliké tajemství. Nikdo neví, nikdo nezná, co to bylo, kdo tam žil, proč tam žil. Podivná civilizace o které nevíme vůbec nic. Jen pohled na šutry.
doplněno 24.10.17 08:47:
Hahanaj, tohle všechno jsem věděla, ale všechny ty teorie,, které vysvětlují proč a nač a jak, jsou pouhými teoriemi. Nikdo neví, jestli tomu tak bylo. Si myslím, že hodně věcí nedává smysl, ikdyž to píšou všude. Dokonce i teta Wiki.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.