Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemůžu se vůbec přihlásit. I když jsem si nechala poslat nový heslo, nejde to změnit heslo ani se přihlásit. Nevíte, prosím proč? Připadá mi, že jsem zablokovaná. Něco jsem snad provedla? Předem děkuji za vysvětlení.
Cookies tam najdu, prosím Vás jak? Jakmile napíšu jméno nikc, tak automaticky se objeví to staré heslo a když chci napsat nové, tak zmizí jméno nad tím. A to staré heslo nefungovalo. To přeposlané už taky neplatí.
Jak Vy víte, co já zkusím nebo nezkusím?
Bene můžete mi říct, na koho konkrétně jsem nereagovala? Vždyť jsem odpovídala a reagovala na všechny. Poděkovala Jenikovi, protože on mi dal návod, jak vyčistit cookies. Zato Vy jste mi napsal, že toho nejsem schopna a neporadil, jak to vyčistit. Dopředu jste měl podceňoval a domýšlel se, co já udělám. Proč se staráte o to, na koho já reaguju nebo nereaguju? Není to snad moje věc? Vy taky na vše reagujete a odpovídáte? Divím se, že se mě ptáte, co jsem udělala. Vždyť Vy všechno víte a znáte a troufáte si tvrdit, co já neumím a co nevyzkouším? Aspoň se tak presentujete. Proč bych zrovna Vám odpovídala, když mě tak podceňujete, kritizujete a sledujete, komu odpovídám? Proč se ozýváte za někoho jiného? Připadá mi, že na mě hledáte chyby. Jakoby jste je sám neměl. Nestarejte se o mě. Děkuji a přeju hezký den.
Mám tam taky Microsoft Edge prohlížeč a mám ho doporučen k počítači. Cookies jsem tam neměla. Prohledala jsem ten počítač a nebyl tam. Nevadí, jsem Nikina.
OS Win 10 home 64 bit co mám já, si od nedávné domy cookies maže sám, všechno zavře a všude mne odhlásí
Dobrý den, to nebude asi dělat OS, ale máte takto nastaven svůj prohlížeč - např. i ve Firefoxu si uživatel může nastavit automatické mazání všech údajů při jeho ukončení. Projděte si nastavení prohlížeče. Zdravím!
Dobrý den, to bych si musela nastavit sama a já nic takového neudělala. Zřejmě to bylo v některé z posledních aktualizací, dělá to teprve několik týdnů, nepravidelně
OS Win 10 home 64 bit → to je operační systém, nikoliv prohlížeč. OS by do nastavení prohlížečů neměl zasahovat. Přesto bývá dobré po aktualizaci všechna nastavení znovu projít a případně vrátit podle potřeby.
Já mám Win 10 Pro 32 bit → po aktualizaci jsem musela znovu zakazovat vše, co už jsem měla zakázáno dříve. (Hlavně mi šlo o to, jaké zprávy OS zasílá Microsoftu.)
Patronko, který prohlížeč používáte? Jestli Edge nebo Internet Explorer, tam by snad (?) mohly "Desítky" při aktualizaci něco změnit. Jestli ale používáte jiný prohlížeč (Firefox, Operu, Chrome, Palemoon, ... ), šlo by o výchozí nastavení prohlížeče nebo o Vaše nastavení.
Jak jste s "Desítkami" spokojená? Já přemýšlím o tom, že "zapracuji" na Linuxu a radši přejdu na něj. XPčka mi po přechodu na Desítky už nevyhovují, ale Desítky také ne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.