Nejste přihlášen/a.
ahoj ,vim dobre a jsem si vedoma ,ze muzu byt stihana ,za to ze jsem zverejnila informace o tom podvodnikovi ,nic uz nemam diky takovym lidem jako je on ,diky kamaradum kterym jsem pomohla ,dvakrat me prepadli v praci ,a za ty zlodeje musim platit penize ,neverim ve spravedlnost ani trochu ,takze jsem chtela jen upozornit dalsi lidi, kteri mu muzou jeste naletet ,zeny ktere i ztoho mala co maji pomuzou takovemu darebakovi jako je on ,naslibuje opravdu hory doly ,taky mi slibil pomoc ,taky jsem mu poskytla pomoc ,znam ho sest let seznamili jsme se pres internet ,potreboval pomoc ,ze ho okradli a rodina ho v tom nechala ted uz vim proc ,pujcila jsem mu ,pak jsem o nem sest let neslysela ,ozval se po sesti letech, ze mi penize vrati ,ale ze ztratil doklady ,a ma u nas na morave praci ,tak jestli by nemohl byt u nas, nez bude mit vyrizene doklady ,dovolila jsem to ,penize mi nevratil ,ze nemuze vybrat z uctu, protoze nema ty doklady ,mezitim bylo treba platit najem,chtela jsem platit slozenky ,a on mi rek ze mi je zaplatil ,ukazal mi vypisy uctu ,ze to platil z uctu ,a ze nemuze teda vybrat a ty me penize na slozenky by mu pomohli ,tak kdyz mi ukazal ty vypisy z banky uverila jsem mu ,penize mu dala ,zdrzel se nakonec pres mesic porad nekam jezdil ,a cekal teda na ty doklady ,nechaval si na ucet me dcery posilat penize, jako ze od pribuznych, nez mu odblokuji ucet ,ale vse byl podvod ,prisli upominky ,vyply mi proud ,a kdyz jsem chtela pisemny doklad, dal mi ho sice, ale vse bylo falesne ,me o moc penez neobral, vim ze ty penize nikdy neuvidim ,nic nema je to bezdak ,zije na ukor jinych ,ale jsou lide kteri mi napsali ,ktere obral o moc vice ,a pokracuje stale dal ,oni se boji nejak branit a nedivim se jim,pokuta,ktera hrozi a problemy,on taky dokaze pres telefon dobre postrasit ,po tom vsem co uz jsem v zivote zazila ,a nebylo toho malo ,zivot me zkousi ze vsech stran ,chci aby takovy lide ,uz neublizovali dal ,a neobirali dalsi lidi ,zeny maminky s detma ,a je mi jedno jestli to bude stat i to malo co mam ,hlavne ze si na nej a na takove podobne ,dame vetsi pozor,.mrzi me strasne moc , ze ublizim hlavne jeho blizkym ,on je takovy typ ,ze se otuka a bude to zkouset dal a dal ,ale snad jednou skonci.
Dobry den,pravdepodobne jste sem na poradnu uz tento tyden psala a vas prispevek byl smazan.
Taky jsem naletela na takoveho podvodnika jako vy.
Zrejme se jedna ve Vasem pripade o nekoho jineho nez v mem pripade,ale vse co pisete mi je velice zname.Same lzi,vymluvy,sliby,podvod,tahal ze me penize,sliboval spolecny zivot,obral me o penize podvodem.Taky jsem na neho chtela upozornit ostatni lidi,aby mu nenaleteli aby si na neho dali pozor,bohuzel uverejnenim takoveto osoby i kdyz se jedna o podvodnika,sam sebe clovek vystavuje trestnimu stihani.
Tedy dát někomu peníze na složenky a pak si stěžovat v internetu, že Vás podvedl, je sprosté (pokud byste byla uvedla jméno i trestné).
Můžete-li cokoliv z uvedeného dokázat (máte třeba podepsaná převzetí peněz, nechala jste si popsat uznání dluhu, ...?), obraťte se na policii.
Vypada to,ze vubec nevite o co jde,a nikdy jste neslysel o snatkovym podvodnikovi.Jak dokaze lhat,slibovat,oblbovat,a tahat z zen penize.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.