Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přáníčko k MDŽ

Od: ben® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, přeji opět všem děvčátkům, dívčinám, slečnám, ženám - mladým, zralým i babičkám k dnešnímu svátku vše nejlepší. Snad Vás toto přáníčko trochu potěší. Tak si to dnes užijte a nechte se rozmazlovat (jen dnes nebo alespoň dnes). Pokud se bude chtít nějaký pán přidat k tomuto přání, tak má možnost. Hezký svátek a zdravím!

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Ben si přivstal, takže do fronty, jsem asi druhý.
Milé naše ženy! Přeji Vám nejen na dnes vše nej... K tomu celodenní dobrou mysl, úsměv na tváři, objetí blízkých a pěkná slova od ostatních.
Jsme rádi, že Vás máme. I když to někdy neumíme dát dost najevo...
Já se k přání taky připojím a na předposlední hejkalovu větu zareaguji upravenou větou jednoho českého humoristického kreslíře "Jsme rádi,že vás máme.Kdoví,koho bychom měli místo vás" :):):)
ben®
hodnocení

hejkal - Ben si nepřivstal, Ben šel pozdě spát .

hodnocení

2x

*slunce**slunce** Moc pěkné, doma jsem dostala i kytičku. Poděkování všem. Viky*slunce**slunce**

doplněno 08.03.18 17:36:

Při dnešním cestování, jsem dostala ještě jednu malinkatou kytičku. Říkám si, jaký jsem sobec, že se budu těšit pohledem na krásu ve váze. Chtěla bych Vás potěšit, všechny na Poradně.

Přáníčko k MDŽ
ben®
hodnocení

viky - je pěkná (a taková celá barevná ). Děkuji za holky.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den Bene, to vite, že to potěšilo a určitě nebudu jediná. Dekuji za přání. A je to milá už tradice od Vás. A abych byla upřímná, tak jste jediný, kdo mi na MDŽ přeje, byť je to prostřednictvím netu přes poradnu.

doplněno 08.03.18 09:20:

Děkuji za přání i Hejkalovi a dalším, kteří se k přání připojí.

ben®
hodnocení

eulalie - potěšil jsem rád a Vy doufejte, že Vám popřeje i někdo reálný (den je ještě mladý a večer je daleko).

hodnocení

0x

:) Děkuji, je to milé. :)

hodnocení

0x

"Kluci" děkuju vám *srdce* (i vašim případným následovníkům ;))

hodnocení

0x

Oběma pánům děkuji,děkuji,děkuji *slunce*

Nebo třem?

Čím více,tím lépe.

Alespoň jsme si 100% jisty,že bez nás byste nepřežili *smich*

ben®
hodnocení

wamp - přežili, ale bylo by to jen takové živoření a bloumání bez cíle .

@ben - Hlavně ten cíl prosím nekonkretizujte *smich*

72mona3*
08.03.18 13:12
hodnocení

0x

*pusa*

Děkuji :)

hodnocení

0x

Děkuji za přání a zdravím! :)

lidus*
hodnocení

0x

Velmi milé přáníčko potěší vždy. Děkuji a přeji krásný den. L

hodnocení

0x

Děkuju, bene a i ostatní pánové, to víte, že potěšilo *slunce*

hodnocení

0x

Děkuju Beníčku za přáníčko. Sic později, ale přece jen. ;)

Gábinám se přeje 2x v ten den. Jako ženě a jako Gábině.:) Na den otců má svátek Adolf. Tak Adolfovi se popřeje a pokud je zároveň otec, tak 2x.

Týden před Adolfem má svátek Vyhlazení Lidic.

hodnocení

0x

Všem gratulujícím pánům velké poděkování, je to od Vás moc milé a pozorné. *tanec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]