Nejste přihlášen/a.
Gresa s.r.o.
Mám dotaz zda mi neporadite kam se tato firma odstěhovala, nemohu se s nikým s firmy spojit.
díky
Proto taky píšu, že je to nějaké podezřelé. Další společník, jakýsi Gresa Hasani, je údajně v Kosovu (Podujeve, Hasan Prishtina 42
Republika Kosovo) ...no tak to není vůbec dobrá zpráva, jak to tak vidím tak se propadli do země... . každopádně díky ale můj problém mi to asi nevyřeší. díky
Dobrý den. Mir, nevím, zda pomohu, ale pár diskuzí o této firmě zde bylo. Např. v této- www.poradte.cz/.../1467-znate-nikdo-firmu-wamford-nebo-gresa.html
je řeč o tom, že se firma přejmenovala na Wamford. Zkuste pohledat tedy i podle tohoto názvu.
doplněno 03.09.12 17:03:Protože odkaz zradil, zadejte si do zdejšího vyhledávání - znáte někdo firmu wamford nebo gresa. A ono Vám to tu diskuzi vyjede.
zdravím díky, už jsem je našla ale není mi to nic platné neplní svoje závazky, takže díky moc...
teď už si říkají Bremont (i když firma Bremont prodává luxusní hodinky)
dnes mi bylo ctí zůčastnit se pohovoru. nevěřim jim ani nos mezi očima!
Dobrý den,
chystám se na pohovor do této firmy. Můžete mi říct co tato firma nabízí, co za práci a jestli je to věrohodná firma?
díky
N.V
Pokud ti nevadí stát 7h na určeném místě a nabízet kartu, tak do toho :D Já se sebral a odešel po 3h :D
Jinak přeji hodně zdaru
já byla před týdnem na pohovoru a už pracuju, ale žádný karty teda neprodávam, přijde mi to super
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.