Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám sídlo firmy Gresa s.r.o

Od: mir* odpovědí: 17 změna:

Gresa s.r.o.

Mám dotaz zda mi neporadite kam se tato firma odstěhovala, nemohu se s nikým s firmy spojit.

díky

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Myslíte tuto firmu?

Pobočky

mir*
hodnocení

ano myslím ale bohužel na sídle firmy už nejsou a nedá se jim dovolat...

hodnocení

0x
Je to nějaké podezřelé. Ares uvádí také adresu GRESA, s.r.o.Praha 1, Staré Město, Na Perštýně 342/1Ještě se tam dá najít adresa jednatele: jméno: Iljir Hasani, datum narození: 28.5.1972 funkce: jednatelbydliště: Senovážné náměstí 28, 11000 Praha 1 viz wwwinfo.mfcr.cz/...
mir*

no právě že Na Perštýně už nikdo není a na žádnou z jejich poboček se také nedá dovolat...

Proto taky píšu, že je to nějaké podezřelé. Další společník, jakýsi Gresa Hasani, je údajně v Kosovu (Podujeve, Hasan Prishtina 42

Republika Kosovo)
mir*
hodnocení

...no tak to není vůbec dobrá zpráva, jak to tak vidím tak se propadli do země... :(. každopádně díky ale můj problém mi to asi nevyřeší. díky

Dobrý den. Mir, nevím, zda pomohu, ale pár diskuzí o této firmě zde bylo. Např. v této- www.poradte.cz/.../1467-znate-nikdo-firmu-wamford-nebo-gresa.html

je řeč o tom, že se firma přejmenovala na Wamford. Zkuste pohledat tedy i podle tohoto názvu.

doplněno 03.09.12 17:03:

Protože odkaz zradil, zadejte si do zdejšího vyhledávání - znáte někdo firmu wamford nebo gresa. A ono Vám to tu diskuzi vyjede.

maribe
hodnocení

0x

Milady Horákové 109/116, Praha 6 - 2. patro

mir*
hodnocení

díky za typ, dnes jsem to také objevila, měla jsem pátrací akci, díky všem je to fajn když Vám takhle někdo poradí...

hanieto*
hodnocení

0x

Ja byla dnes zrovna na jejich pobocce v Brne, na ulici Novobranske 4, pokud to pomuze. ;)

mir*
hodnocení

zdravím díky, už jsem je našla ale není mi to nic platné neplní svoje závazky, takže díky moc...

bobo12

Mají ještě další problém s dobýváním pohledávek od firmy Gresa?
Děkuji moc za odpověď.

chim

teď už si říkají Bremont (i když firma Bremont prodává luxusní hodinky)

dnes mi bylo ctí zůčastnit se pohovoru. nevěřim jim ani nos mezi očima!

nack

Dobrý den,

chystám se na pohovor do této firmy. Můžete mi říct co tato firma nabízí, co za práci a jestli je to věrohodná firma?

díky

N.V

boban*

Pokud ti nevadí stát 7h na určeném místě a nabízet kartu, tak do toho :D Já se sebral a odešel po 3h :) :D
Jinak přeji hodně zdaru ;)

mick*

já byla před týdnem na pohovoru a už pracuju, ale žádný karty teda neprodávam, přijde mi to super

rosi*
Hele Bobane,nebyl si nahoudou na jinym pohovoru,rikas,ze si nekde stal mel prodavat kreditky, musel si byt jinde,pac tady zadny kreditky neprodavaj,byl jsem se na to podivat a byl sem teda prijmne prekvapenej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]