Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ledfashion nereagují na reklamaci

Od: as odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

ráda bych upozornila všechny, kteří narazili na stránky LEDFASHION.cz. Je to eshop, který prodává obyčejné křusky z tržnice(kde stojí tak 400,-) nebo kdoví odkud a prodávají je za neuvěřilné peníze. Na reklamační emaily vůbec neodpovídají, přijdou pouze automatické odpovědi. Boty po třetím/čtvrtém nošení v SUCHU (uvádějí jako interiérová obuv, ale boty za skoro 2500kč nebudou lidi nosit asi doma místo papučí ne?) přestaly svítit, ani se nenabíjí, nic. Vše jsem oznámila již na ČOI. Chtěla bych pouze varovat ostatní, aby neudělali stejnou chybu a nekupovali si u nich takové šmejdy. Po tom co jsem jim okomentovala fotku na jejich fb stránce a insta profilu, komentář smazali. Když jsem ho tam napsala znova, tak si mě všude zablokovali. Mezitím se mi stihla ozvat alespoň jedna slovenka, která řeší to stejné-její dcera si dlouho na tyto boty šetřila a přišly jim rovnou nefunkční. Takže její dcera je neměla na nohou ani jednou. Její emaily také ignorují.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

datew
hodnocení

0x

Tak dva kluci 21let (asi kamarádi) měli po 500kč, mohli je propít, ale oni si raději založili s.r.o. a prodávají svítící boty atd.Podnikají zatím měsíc, tak se asi rozkoukávají.

Pokud se jedná o interiérové boty, tak jsou to papuče na doma. Stejně si nedovedu představit normálního člověka, který si je vezme ven mezi lidi. No vlastně ani toho, kdo je ochoten za takovou blbost utratit 2500kč. Sorry

Zaslala jsi jim ty boty na reklamaci? Pokud ne, tak těžko mohou na tvou reklamaci nějak reagovat.

as
Tak na nazor svych investici do darku jsem se nikoho neptala, to neni vubec smysl toho prispevku :)
Kdybych jim boty na reklamaci (bez odezvy) nezaslala, tak to tady asi taky neresim.
Lepsi nejdriv myslet, nez neco napsat :) zbytecne ztracenej cas ctenim tvyho "nazoru", či co

Ad as - Boty po třetím/čtvrtém nošení v SUCHU (uvádějí jako interiérová obuv, ale boty za skoro 2500kč nebudou lidi nosit asi doma místo papučí ne?)
¨Vy jste nečetla to, co mají na stránkách pod hlavičkou "Záruční list"? Tam je uvedeno úplně všechno, od materiálu přes údržbu až po různá upozornění (podtrženo mnou):

Účelovost obuvi

Pro každý účel užití je vhodný jiný druh obuvi. Účelovost ovlivňuje volbu použitého materiálu, konstrukci, provedení a způsob údržby obuvi. Berte tedy, prosím, při výběru v úvahu, k jakému účelu chcete obuv používat.
Módní interiérová obuv - je obuv určena pro krátkodobé nošení v interiéru. Svou konstrukcí a materiálovým složením je určena, navržena a vyrobena k nošení v nenáročných interiérových podmínkách a prvořadá je u ní módnost, nikoliv životnost. Vyznačuje se aktuálními módními prvky, které také určují její přibližnou životnost. Tato obuv není určena pro každodenní, časté používání.

Tak co po nich chcete? Firma jasně upozorňuje, k čemu je obuv určena - a že vy jste se rozhodla používat ji jinak - tedy nenosit "doma místo papučí" - není uznatelný důvod k reklamaci.

as
Ja cist umim, nemusite mi to tady kopirovat. Ja si papuce na doma za 2500,- teda nekupuju. A interier pokud vim, znamena ze i napr. na diskoteku. Takze nevim co to tady na me momentalne zkousite. Ja tady varuju pripadny dalsi kupce, aby neudelali chybu jako ja a dalsi pani ze Slovenska (atd), ktere boty prisly rovnou uz nefunkcni, nebudu tady s vami o nicem jinem diskutovat.
Diky za aktivitu, ale jak jsem jiz psala, na nazor jsem se nikoho neptala a na chytroliny zvedava taky nejsem.

Aha - tak to se omlouvám, zřejmě jsem to pochopila jinak. Netušila jsem, že u bot na diskotéku je nutno zdůraznit "nošení v SUCHU". To bude tím, že už jsem tam dlouho nebyla ;)

as
Interierovou obuv tedy muzu nosit pouze na adrese sveho trvaleho pobytu? Mila "jedubabicko", bezte chytracit radeji nekam jinam :)

hodnocení

0x

Tak já jsem našla třeba tyto : ledfashion.cz/... a tam není nikde psáno, že by se musely nosit pouze doma, ale právě naopak. A jsou ještě o tisícovku levnější. Jaký máte přesně typ té obuvi?

doplněno 12.06.17 12:41:

Jinak je také debata tady: poradte.cz/...

as
Děkuji :) Já spolíhala na to ze kdyz si priplatim, tak to bude za neco stat :) Chyba-uznavam.
Ja spise poukazuju na chovani tehle radoby firmy, ktera ignoruje zakazniky. Myslim to dobre pro ostatni, svoji chybu tady rozebirat nechci :) Na rejpaly co jsou vyse, opravdu zvedava nejsem :) Jde o to, ze to neudelali jen mne. Jen nechci, aby na to doplatili jeste dalsi.
Hezky den

ien*
hodnocení

0x
No, tak tanec na diskotece tedy rozhodne neni nenarocny interier. Vysoce modni obuv je tak maximalne na obuti, vyfoceni do casaku a vyzuti.
Kazdopadne mate pravdu, ze pokud Vam po nekolika malo dnech prestaly svetla fungovat a nenabiji se, reklamace byla v poradku. Pokud jste ji podala dle obcanskeho zakoniku, prodejce ma povinnost Vam do 30 dnu poslat vyjadreni o uznane/zamitnute reklamaci. Pokud tak neucini, mate automaticky narok na vraceni penez. Predpokladam, ze kdyz umite cist (jak tady zduraznujete vyse), neni treba zde posilat odkazy na zakonik :). Pokud tedy byla reklamace v poradku podana (idealne doporucenym dopisem, od ktereho mate listek), a nikdo se Vam neozval, poslete prodejcum vyzvu o navraceni penez, pokud se presto neozvou, tak predzalobni vyzvu a zalobu. Jejich problem, ze se neozvali, na penize zpet tim padem mate narok. Jestli mate znameho pravnika, zkuste s nim situaci probrat, tohle je dost jasny pripad. Oni totiz evidentne panove spolehaji na to, ze kvuli dvema tisicum k soudu nikdo nepujde, a uz jenom z principu bych tedy do toho sla. Zkuste se spojit s pani ze Slovenska, pokud postupovala stejne jako Vy, tohle nemuzete prohrat. Hezky den.

vendy*
hodnocení

0x

Dobrý den stalo se mi to upně stejné .. boty sem měla na sobě jen jednou .. a jedna mi přestala svítít hned jsem se obrátila na jejich email ... a dostala sem odpověd .. že bych si měla vyměnit baterky .. s jedné boty na druhou .. a že by to mělo jít ... Ale ani to nejde : ( Jestli víte jak stím nadále .. Potřebovala bych pomoct ... dala sem za ně 1600 tak by mě mrzelo kdyby s tím nic nešlo dělat :( Děkuji

as
Dobrý den, to mě mrzí, jsou to krysy. Já za ně dala loni 2300,- ještě když jsem po studiu vydělàvala sotva 10 000,-. Takže jsem se s tím taky nechtěla smířit, ještě když to byl dárek k Vánocům, přitom je to takovej lacinej shit od Vietnamců. Měla jsem to koupit radši na Aliexpressu za pár šušňů. Udělali to stejné i paní ze Slovenska, která se mi ozvala. Přístup tady těch amatérů je dost tragickej a smutnej. Ale karma je zdarma :)

zuzbez
hodnocení

0x

Dobrý den,

mám podobnou zkušenost, dcera s přítelem taky koupili tuto hovadinu, ani jedny pořadně nefungovali, tak jsem poslala email na reklamace, ozvali se že jim mám boty poslat, na určitou adresu, ale jen GLS, jedna z nejdražších. Ale ouha zasilka odmítnuta. Dočkal se někdo reklamace?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]