Nejste přihlášen/a.
Jen tak ze zvědavosti: proč je podrubrika POZNEJ ROSTLINU jak v rubrice Volná diskuze, tak v rubrice Rostliny a pěstování? Připadá mi, že poznávání rostlin jednoznačně patří do sekce rostliny a pěstování, navíc zde lze jednoduše poznat správná odpověď a tak by bylo asi i vhodné, aby vždy byla možnost takovouto užitečnou radu ohodnotit, ne?
Adminova "politika" je, že poznávání neznámého "čehokoli" není rada a tudíž nemá být hodnoceno. Tyto dotazy v rubrice Rostliny se přesunují (myslím že automaticky) do nehodnocené Volné diskuse...
Podobně funguje i pozávání zvířat...
doplněno 19.08.12 19:04:*poznávání...
Aha, zajímavé. Přitom bych řekla, že jsou to hodnotné rady. Např. pokud bych měla v kanceláři květiny, které bych netušila, jak se jmenují, neměla bych ani šanci zjistit, jak o ně pečovat. Nebo kdybych měla a zahrádce broučky a nevěděla, co to je, nevěděla bych, jak se jich zbavit... a neměla ni šanci to dohledat. Znát název dělá divy!
vždycky jsem myslela, že volná diskuze je vhodná hlavně ro věci, kde neexistuje nic, jako razení, nebo správná odpověď. něco ve stylu "Proč si myslíte, že by se měly zakázat potraty? Nebo proč si myslíte, že je to nesmysl?"
Sdílím Váš názor, také se mi to opatření nezdá zcela logické.
Já jen vysvětluji Adminův přístup k tomuto problému, a to neznamená, že s ním souhlasím...
Mě je jasné, že nešlo o váš názor jen jsem se nahlas podivovala...
Naprosto to chápu
Ano, chápu, ovšem byl jsem zde nedávno napaden za vysvětlení určitých skutečností, jako kdybych je obhajoval a souhlasil s nimi, proto to raději vysvětluji. Neberte si to, prosím, osobně!
Ani já se všemi úpravami poradny nesouhlasím, ovšem snažím se je pochopit i z druhé strany, ze strany majitele, správce a investora tohoto serveru. A tento pohled zde někdy prezentuji, proto bývám občas nepopulární...
Hezký den!
tohle jo, pokud někdo napíše: jak se pěstuje orchidej, je to ok, ale pokud je otázka: jak se jmenuje tohle, už to nikdo další nevyužije a proto je "znevýhodněna", je radou pouze pro konkrétního člověka, další využitelnost je nulová.
poradte.cz/... je totéž. Už na několika místech jsem upozorňovala na takový nonsens. A stále nechápu, proč tomu tak je. Najít něco v archivu, to je na zbláznění. Protože otrázka může být v několika rubrikách.
Totéž píšu ve své odpovědi a to dokonce na několika místech, ale opět to nemůžu najít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.