Nejste přihlášen/a.
Již podruhé jsem vložila odpověď do otázky - Žaluzie a nemám tam řádku s dobrá odpověď. Můžete mi to vysvětlit, proč to tak je? U jiných otázek to tam mám. Děkuji za odpověď.
Ale teď zase nelze kliknout nikomu z nás na "Dobrá odpověď" :D Není to nějak omezeno počtem úhozů v odpovědi? Už jsem to tady někde hledal, ale zatím bez úspěchu.
Odhlášení a přihlášení nepomohlo.
Děkuji za vysvětlení.
doplněno 07.08.12 23:08:Nyní jsem založila novou otázku v rubrice Společnost ohledně převodu bytu a otázka nejde vložit. Nedokáži si to vysvětlit proč. Doposud jsem takové problémy neměla, tak proč nyní? Nebo jsem blokována, protože mám s někým stejnou IP adresu? Jak mám dokázat, že jsem někdo jiný. Jsem na poradně i déle registrovaná.
Mně se dnes nedařily vkládat odkazy, jindy zase nejde něco jiného. Možná, že je web přetížen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.