Nejste přihlášen/a.
Zašel jsem dnes na poštu, abych poslal balíčky a v nich trička. Ten otrávený pohled paní za přepážkou, když vidí kolik toho mám bych vám nepřál. Pokaždé to samé... jakoby nechápaly (100% účast žen za přepážkou), že i díky tomu mají svoji práci. To že za mnou pění ostatní, když vidí, že jsem u okýnka asi 10 minut a dalších 10 minut ještě pošťačka na tom pracuje po mém odchodu, to je jiná věc.
Všichni, kdo jste chtěli nějaké tričko budete ho mít zítra u vás. Pokud nedostanete oznámení do schránky, už ve středu vyrazte směle na vaší poštu!
Hurá! Už je tady. Je moc pěkné. Dík!
A Česká pošta také nezklamala. Od té doby, co jsem v důchodu a mohla bych balíčky přebírat přímo z vozu, se doručovatel ani jednou nedozvonil... Zajímavé, všichni ostatní se dozvoní vždycky. Ale tričko mi náladu spravilo.
Odkud jste?
Tady u mne (Praha 10) pošta balíčky zásadně nedoručovala a neházela ani lístky do schránky. Ty přinesl až druhý den listonoš.
Pomohly důsledně opakované písemné stížnosti a žádosti o opakované doručení (podruhé už si netroufli nedoručit). Ale stejně trvalo několik let, než si doručovatelky zvykly, že se nevyplatí na mne nezazvonit.
Admine, tak aby Vám nebylo líto, tak Vám posílám z práce (Česká pošta) jeden pošťácký úsměv
Všichni jsme jenom lidi, ale někdo je protivný už z principu.
věděl jsem, že je tu někdo z pošty, ale nevzpomněl bych si. Musíte bojovat zevnitř a vylepšit skóre. Ódu bych pět na balíkáře, ti jsou u náš těžce v pohodě a příjemní...
Taky má někdo k poště tak ambivalentní vztah jako já?
Mám-li něco na poště vyřídit, odkládám to, jak jen to jde, nesnáším ty věčné fronty a neochotné pracovnice.
Ale, když se dozvím o odeslané zásilce (včera), která skutečně druhý den (dnes) dorazí, udělá mi to radost.
__ PS: díky za tričko a za samolepku. A samozřejmě i za návod k měření.
to měření je asi hodně nezvyklé, ale nic lepšího mě nenapadlo... ono co výrobce to úplně jiné velikosti a nechtěl jsem mít moc reklamací na výměnu - zatím ani jedna
Admine, mel bych takovy zlepsovaci napad jestli to nevadi. Nebylo by na skodu o rozesilani darku dat vedet den dva predem. Asi nejsem jediny komu to uteklo. A jestli jsem si pripadneho upozorneni nevsiml tak se omlouvam.
takhle to přece nefunguje, vy posíláte požadavky a až jich pár je, tak já vyrazím na poštu, kolikrát se k tomu přemlouvám měsíc, takže předem těžko hlásit
Napsat treba "Jooo zejtra valim na ostu s trikama" by bohate stacilo.
*postu
No, já bych se osobně také přimlouval za nějaké avízo, vím že zde byla informace o plánované zásilce, ale než jsem se rozhoupal, už bylo odesláno.
Myslím nějakou danou "uzávěrku" - datum, do kdy je nutné objednat, aby se stihla nejbližší "vlna" odesílání. Určitě by stačil týden předem, koukám totiž, že nejsem sám, kdo to prošvihl...
Zajdo, myslím, že POZDRAV a ÚSMĚV patří ke slušnému chování, nikoli pouze k práci. Blbci se najdou všude, ať jde o nepříjemné zákazníky nebo nadřízené. Pokud se někdo chce mračit a nadávat na svou práci, OK, půjdu se nechat obslužit jinam. Ať už jde o poštu, obchod s potravinami nebo banku.
Pokud si chcete na toto téma se mnou podiskutovat, můžete využít vnitřní poštu...
Zajdo, práce v oboru služeb znamená udělat maximum, aby zákazník odcházel spokojen. Žádného zákazníka nezajímá, jak zaměstnanec pošty zrovna vyspal, že se třeba rozvádí, nebo že se bojí (mimochodem s takovým přístupem oprávněně) o výši svého platu.
Pracovník ve službách tam je pro zákazníka, nikoliv zákazník pro něj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.