Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Česká Pošta - chjo, trička už putují

Od: admin® odpovědí: 22 změna:

Zašel jsem dnes na poštu, abych poslal balíčky a v nich trička. Ten otrávený pohled paní za přepážkou, když vidí kolik toho mám bych vám nepřál. Pokaždé to samé... jakoby nechápaly (100% účast žen za přepážkou), že i díky tomu mají svoji práci. To že za mnou pění ostatní, když vidí, že jsem u okýnka asi 10 minut a dalších 10 minut ještě pošťačka na tom pracuje po mém odchodu, to je jiná věc. :)

Všichni, kdo jste chtěli nějaké tričko budete ho mít zítra u vás. Pokud nedostanete oznámení do schránky, už ve středu vyrazte směle na vaší poštu! *placni*

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Česká pošta je zajímavá instituce, která nějak zatuhla v osmdesátých letech minulého století. Místo aby se jejich zaměstnanci radovali, že mají nějakou práci, tváří se, jako by je to obtěžovalo. Stejně jako spořitelna, pojišťovna a podobné bývalé státní organizace...

hodnocení

jj, neřeknou nic, ale ten pohled je vypovídající :)

mowla*
hodnocení

0x

Ono to těm babám dojde - až bude pošta pro nadbytečnost propouštět...

Na některých pobočkách už to nastalo (slučování, reorganizace) - a tam najednou pošťačky nemají problém s doručováním ani obsluhou na přepážce ani s úsměvy...

hodnocení

0x

Hurá! Už je tady. Je moc pěkné. Dík!

A Česká pošta také nezklamala. Od té doby, co jsem v důchodu a mohla bych balíčky přebírat přímo z vozu, se doručovatel ani jednou nedozvonil... Zajímavé, všichni ostatní se dozvoní vždycky. Ale tričko mi náladu spravilo.

iz*

Odkud jste?

Tady u mne (Praha 10) pošta balíčky zásadně nedoručovala a neházela ani lístky do schránky. Ty přinesl až druhý den listonoš.

Pomohly důsledně opakované písemné stížnosti a žádosti o opakované doručení (podruhé už si netroufli nedoručit). Ale stejně trvalo několik let, než si doručovatelky zvykly, že se nevyplatí na mne nezazvonit.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Admine, tak aby Vám nebylo líto, tak Vám posílám z práce (Česká pošta) jeden pošťácký úsměv :)

Všichni jsme jenom lidi, ale někdo je protivný už z principu. ;)

hodnocení

věděl jsem, že je tu někdo z pošty, ale nevzpomněl bych si. Musíte bojovat zevnitř a vylepšit skóre. :) Ódu bych pět na balíkáře, ti jsou u náš těžce v pohodě a příjemní...

cocinkamichalka*

Admine, to je těžký. Hustíme to do nich vrchem spodkem :) Ono je to spíše na přístupu. Někdo je optimista od přírody, hezky pozdraví, poděkuje, usměje se... (nejen na poště, v obchodě, na úřadě, všude...). A někdo bohužel naopak. ;)

ladaadal*
hodnocení

0x

Já taky děkuju, tričko dorazilo a je super*ua*

no a k té poště - vše už tady asi bylo řečeno, třeba jednou zjistí, že už nejsou 70-80 léta minulého stoleti*zed*

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Moc děkuji za tričko. Hned je ten den veselejší.:)

Poštu chválím, doručila přímo do vlastních rukou a včas.

Krásný slunečný den přeji Vám všem.*slunce*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pavle, díky za trička a samolepku, je to super. Až ti to někdy vyjde, tak ještě nějakou tu mikinu na zimu a jsem zaopatřenej. Dík.

iz*
hodnocení

0x

Taky má někdo k poště tak ambivalentní vztah jako já?

Mám-li něco na poště vyřídit, odkládám to, jak jen to jde, nesnáším ty věčné fronty a neochotné pracovnice.

Ale, když se dozvím o odeslané zásilce (včera), která skutečně druhý den (dnes) dorazí, udělá mi to radost. :)

__ PS: díky za tričko a za samolepku. A samozřejmě i za návod k měření.

hodnocení

to měření je asi hodně nezvyklé, ale nic lepšího mě nenapadlo... ono co výrobce to úplně jiné velikosti a nechtěl jsem mít moc reklamací na výměnu - zatím ani jedna :-D

iz*

Mně nijak nezvyklé nepřišlo, ale hlavně funguje! :)

Kolikrát už jsem odchytil u schránky poštovní doručovatelku, která mi tam vhazovala lísteček Adresát nezastižen, aniž by se obtěžovala zazvonit. A pak se třeba zjistí, že nosí jen štus lístečků a nikoli ty doporučené zásilky. Takže odpoledne na poštu a do fronty podobně postižených nešťastníků.:)

hodnocení

0x

Admine, mel bych takovy zlepsovaci napad jestli to nevadi. Nebylo by na skodu o rozesilani darku dat vedet den dva predem. Asi nejsem jediny komu to uteklo. A jestli jsem si pripadneho upozorneni nevsiml tak se omlouvam.

hodnocení

takhle to přece nefunguje, vy posíláte požadavky a až jich pár je, tak já vyrazím na poštu, kolikrát se k tomu přemlouvám měsíc, takže předem těžko hlásit *smich*

doplněno 02.08.12 06:49: Tezko, v tu chvili uz mam tricka nekolik dnu nachystana na hromade... zadne zmeny *smich*
Soucasny stav nikomu nemuze vadit, kdo chce, klidne si mesic pocka. O nic nejde ;)

Napsat treba "Jooo zejtra valim na ostu s trikama" by bohate stacilo. *palec*

doplněno 01.08.12 23:12:

*postu

hop®
hodnocení

0x

No, já bych se osobně také přimlouval za nějaké avízo, vím že zde byla informace o plánované zásilce, ale než jsem se rozhoupal, už bylo odesláno. *zed*

Myslím nějakou danou "uzávěrku" - datum, do kdy je nutné objednat, aby se stihla nejbližší "vlna" odesílání. Určitě by stačil týden předem, koukám totiž, že nejsem sám, kdo to prošvihl...

Omlouvám se,že píšu mimo téma,ale nemohu nereagovat na příspěvek od "cocinkamichalka",cituji: Hustíme to do nich vrchem spodkem Nezlobte se na mě,ale asi nepatříte mezi klasické zaměstnance,kteří musí denně snášet nálady a arogantní chování zákazníků,asi nevíte,jakému tlaku jsou tito pracovníci vystavováni ze strany nadřízených,asi se nepotíte strachem,kolik procent z platu Vám Váš nadřízený strhne tento měsíc za něco,co ani nemůžete ovlivnit. Atd.,atd. Pak se nedivte,že se na vás nikdo neusmívá. Vy všichni tady,kteří na poštu nadáváte,si tam běžte sednout.Garantuju vám,že tam nevydržíte ani den. A ještě se budete v horku potit v té skautsko-pyžamové uniformě. A pokud myslíte,že si to cucám z prstu,tak se mýlíte.Dobře vím,o čem píšu.
cocinkamichalka*

Zajdo, myslím, že POZDRAV a ÚSMĚV patří ke slušnému chování, nikoli pouze k práci. Blbci se najdou všude, ať jde o nepříjemné zákazníky nebo nadřízené. Pokud se někdo chce mračit a nadávat na svou práci, OK, půjdu se nechat obslužit jinam. Ať už jde o poštu, obchod s potravinami nebo banku.

Pokud si chcete na toto téma se mnou podiskutovat, můžete využít vnitřní poštu...

iz*

Zajdo, práce v oboru služeb znamená udělat maximum, aby zákazník odcházel spokojen. Žádného zákazníka nezajímá, jak zaměstnanec pošty zrovna vyspal, že se třeba rozvádí, nebo že se bojí (mimochodem s takovým přístupem oprávněně) o výši svého platu.

Pracovník ve službách tam je pro zákazníka, nikoliv zákazník pro něj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]