Nejste přihlášen/a.
Zdravím, všiml jsem si nové položky Odpovědi na mail pod Moje Poradte.cz.
Chápu že se jedná zatím asi o testovací provoz, ale snad nevadí když bych měl pár připomínek.
1. ikdyž si všechny přečtu, stále je Moje Poradte.cz podtržené, dokud všechny ručně nesmažu.
2. v případě 1 bych tedy doplnil tlačítko "smazat vše".
není to nové, je to tam dlouho jen se to nyní zvýrazňuje, pokud tam něco je. V mobilní verzi je to v patičce. Přidal jsem si to, abych to měl pohodlnější
Tyhle odpovědi nemají statusy ne/přečteno. Pokud je smažete nepřijdou na mail. Pokud sem někdo chodí často není od věci dát si interval posílání velmi dlouhý a číst to rovnou tu bez prodlení.
Smazat vše je dobrý nápad. Sám ale používám mazání rovnou při čtení a skočí to zase na výběr další odpovědi.
doplněno 21.05.13 12:17: ani to nebliká, aby to nebylo tolik rušivé jako vnitřní pošta - ačkoliv to leckdo stejně přehlédne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.