Nejste přihlášen/a.
Vím že to sem nepatří ale musim aspoň takto poděkovat Benovi . Vnitřní poštou mi skvěle pomohl s několika pro mne neřešitelnými problémy s PC .Takže Beno ... moc velký dík za ochotu,trpělivost a hlavně rady zkušeného odborníka.
Chroustíku, věř mi, že nejsi sám, komu Béňa vytrhl trn z p... (myslím z počítače ).
Mezi místními rádci je ve svém oboru špička, radí konstruktivně a trpělivě, a když to řeknu lidově, tak nekecá kraviny.
I ostatní rádcové, nejen já, by o jeho účinné radě a pomoci mohli vyprávět...
Naprosto oprávněně se řadí mezi nejlepší rádce této poradny. Béňo -
I já se připoju s poděkováním.
Jak píše Hop, Bena je špička.
Ve čtvrtek s mírnejma pauzama celej den a hlavně v pátek od asi 11:15 do 18:00 v jednom kuse mi pomáhal nejdřív vnitřní poštou, potom emilem a nakonec přes poznámkový blok a vzdáleným přístupem (nebo jak se to jmenuje) řešit problém s mým počítačem který bych musel odnýst do servisu a asi i draze zaplatil .
Takže Beno, ještě jednou moc a moc děkuju za pomoc!.!.!
Béňo, protože také patřím do skupiny lidí, komu jste nejednou pomáhal, řešit problém s PC, přidávám i já, své velké poděkování.
Děkuji za Vaší trpělivost, a laskavost. Zasloužíte si
Viky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.