Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co znamená velký podíl

Od: nikdo* odpovědí: 5 změna:

chtěl jsem obodovat otázku a vyskočilo na mně okýnko, nepamatuji se přesně, něco ve smyslu, že moje bodování má příliš velký podíl pro bodovaného. Co je to za hlášku. Proč nejde obodovat jediná smysluplná odpověď ze čtyřech v otázce o zapojení trafa?

Chtěl jsem to naskenovat, ale podruhé už mi to hlásí, že už jsem hlasoval, tak žádny sken nebude.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Mělo by se to hlásit, když výrazně častěji oceňuješ jednoho konkrétního rádce, než ostatní. Takže to trochu vypadá jako určitý záměr - získat pro něj co nejvíce bodů.

body
hodnocení

0x

Počet vámi udělených bodů jednomu rádci je příliš velký. Hodnotíte předvážně jednoho rádce nebo-li body od vás převyšují povolené procento.

nikdo*
hodnocení

No jo, ale co s tím. Když on radí v oboru-elektronika, kterému taky rozumím, tak to není tak divné. A jeho odpovědi jsou dobré, tak proč tam psát zbytečně to samé... Navíc v téhle konkrétní otázce je to jediná rozumná odpověď.

Když to nejde jinak, ohodnoťte radu slovy. Je tu spousta tazatelů, kteří možnost mají, ale nechápou a prostě napíší děkuji. Tak to prostě je. ;)

hodnocení

0x

Nejste sám, též mám tento problém s několika rádci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]