Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí práce - Agentura Fox

Od: vase52 odpovědí: 3 změna:

Přeji hezký den,chtěl bych upozornit širokou veřejnost na podvodníky na interrnetu,kteří se zabývají nabídkami ,,domácí práce",která je klasické letadlo nebo pyramida.Jedná se asi všechny firmy a různé agentury,já zatím mám zkušenost s Agenturou Fox ze Slovenska,u keré jsem si objednal opisování dopisů dle předlohy,za to jsem zaplatil 300,-Kč a přišla mě nabídka na kompletaci předmětů od firmy Ernwest a ty chtějí 700,-Kč.Je to jenom platit a práce žádná.Ještě mám upozornění na p.Tůmu,který nabízí více nabídek v bultejnu na moje-nabídka.cz, je to také letadlo,pak mám zkušenost s p.Venclem, ten nabízí plnění obálek,což je také letadlo.Proto varuji před všemi,kteří takovou práci nabízí!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

radil*
hodnocení

0x

To je sice hezké, ale kdyby sis prošla zdejší příspěvky, tak zjistíš, že na tyto dva i na všechny ostatní podobné je tady upozorňováno dvakrát do měsíce. Začali hned po revoluci, taktže celý internet je přeplněný ohlasy na jejich "podvody" v mezích zákona a stále se nacházejí lidé, kteří naletí. Nedivím se, že pořád existují. Vždy stačí najít pár bl...ců a je vyděláno.

hodnocení

0x

A to si fakt myslíte že někdo kdo chce zadat domácí práci, si od Vás nechá poslat třeba 700,-?

Tyhle podvody jsou na internetu od té doby co se začal používat. Předtím to bylo v tištěné inzerci.

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Vsechny tyhle prace na doma jsou podvody, staci si vyhledat jejich nazvy. A platit za praci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]