Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Statistika poradny

Od: hop® odpovědí: 3 změna:

Ahoj Admine,*slunce*

mám takový subjektivní dojem, že dnes byl na poradně docela "fofr", snad díky počasí všichni sedí u počítaču a ptají se nebo naopak radí. *klik*

Možná nejsem sám, koho by zajímaly nějaké statistiky ohledně poradny, určité minimální, průměrné a maximální počty "něčeho" za den (třeba v letošním roce). Třeba počet dotazů, počet odpovědí, počet udělených hodnocení, počet nových registrovaných rádců... *cteni*

Zrovna dnes si myslím byl počet odpovědí dost nad průměrem, ale konkrétní číslo si nějak nedokážu představit a vůbec netroufám odhadnout.

Věřím, že jako správný administrátor máš podobné statistiky k dispozici, jde jen o to, jestli se o některá čísílka podělíš i s námi, dík ;)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Nechci rejpat - ale - proč by to admin dělal?

Mne by to zajímalo také... ;)

hodnocení

0x

ale jo, jsou takové statistiky... dokonce i kolik tu rádci stráví času :) Moc se na ně nedívám, jen občas... nechce se mi tahle čísla pouštět, pač poslední 2 roky vnímám jako určitý konkurenčí boj mezi poradnama a proč někomu odkrývat karty *smich* I když učitým vodítkem je trends.google.com/... *smich*

Za posledních 365 dnů tu REGISTROVANÍ rádci strávili 2.873.840 minut tj. 5,5 let *palec*

PS: klidně to někdo přepočítejte, úplně si nevěřím... i ve škole jsem spočítal dvoustránkový příklad a v předposledním řádku jsem napsal, že 10+5=16 a tím jsem si to celé pokazil :-D

cocinkamichalka*

Admine, máte to dobře :-D Více si věřte! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]