Nejste přihlášen/a.
Ahoj Admine,
mám takový subjektivní dojem, že dnes byl na poradně docela "fofr", snad díky počasí všichni sedí u počítaču a ptají se nebo naopak radí.
Možná nejsem sám, koho by zajímaly nějaké statistiky ohledně poradny, určité minimální, průměrné a maximální počty "něčeho" za den (třeba v letošním roce). Třeba počet dotazů, počet odpovědí, počet udělených hodnocení, počet nových registrovaných rádců...
Zrovna dnes si myslím byl počet odpovědí dost nad průměrem, ale konkrétní číslo si nějak nedokážu představit a vůbec netroufám odhadnout.
Věřím, že jako správný administrátor máš podobné statistiky k dispozici, jde jen o to, jestli se o některá čísílka podělíš i s námi, dík
ale jo, jsou takové statistiky... dokonce i kolik tu rádci stráví času Moc se na ně nedívám, jen občas... nechce se mi tahle čísla pouštět, pač poslední 2 roky vnímám jako určitý konkurenčí boj mezi poradnama a proč někomu odkrývat karty
I když učitým vodítkem je trends.google.com/...
Za posledních 365 dnů tu REGISTROVANÍ rádci strávili 2.873.840 minut tj. 5,5 let
PS: klidně to někdo přepočítejte, úplně si nevěřím... i ve škole jsem spočítal dvoustránkový příklad a v předposledním řádku jsem napsal, že 10+5=16 a tím jsem si to celé pokazil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.