Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubývání bodů

Od: aja1946® odpovědí: 14 změna:

Vím, že tato otázka se tu již řešila, taky vím, že o nic nejde, ale stále tomu nerozumím, za poslední dny mi dva ubyly, čím to je?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do hodnocení uživatelů se počítají body za poslední rok. Tedy staré mizí.

hodnocení

0x
hodnocení

tak nevím,asi jsem blbá, ale ani jedna z mých založených otázek nebo těch, do kterých jsem přispěla, nebyla z posledních 14 dní nikam přsunuta a už mi ubyly další body.

hahanaj*

ježíš proč furt řešíte takové věci, chodíte sem kvůli bodům nebo jen lidem pomoci a poradit ...nikdy mě nenapadlo sledovat kolik kdy mám bodů... mnoooo asi to dělám špatně -já nevím *nevi*

72mona3*

Hned první odpověď od @jethro to vysvětluje ;) M

iz*
hodnocení

0x

Vy jste si při registraci nepřečetla pravidla a nápovědu (FAQ)?

hodnocení

0x

Body se skutečně zobrazují "aktuálně" (za poslední rok), ale také se někdy může stát, že se některé nezapočítají. *nevi*

Viz zde (nejsou za dnešek):

doplněno 26.01.17 21:38:

Nj. ale "další den" už byl. :-D Já myslím, že je to nějaká chybka.

Ubývání bodů
72mona3*

Započítávají, ale uloží se až následující den. Já třeba zase ve statistice vidím o jeden bod méně než ve žlutém okénku. Takže vím, že zítra mi jeden "zmizí". M.

doplněno 26.01.17 22:12:

Co na to mohu říci. Já tedy další den mít teprve budu. Aspoň doufám *smich*

ben®

Dobrý den, ta chybka byla ráno na serveru (viz odkaz) a v Moje stránka je včerejší datum, protože se dnes ráno "neúčtovalo"(když nešel server). A nyní je otázka, zda bylo včerejší hodnocení ztraceno nebo se zítra ráno načte. Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 26.01.17 22:48:

ildika - ano, nastal ranní kolaps, ale byl úspěšně překonán a poradna byla resusciována .

Aha, to bude asi ono. :) Já jsem si všimla, že včera (respektive už dnes) po půlnoci se mi Poradna nechtěla načíst, ačkoli internet fungoval.

doplněno 27.01.17 12:54:

Samozřejmě, že o nic nejde. Já se ráda ve všem šťourám a říkám tomu, že chci příjít věcem na kloub (ale každý to může vnímat různě).

hogo

Pořád někomu ubývají body, copak sem návštěvníci chodí jen pro ty body, pro tričko, nebo aby získali vzdělání?Každý by měl přece mí dobrý pocit z toho, že poradí nebo mu dobře odpovězno.

72mona3*

Ale no tak. To víte že ne. Ale pokud se vám něco bez zjevné příčiny děje, chcete zjistit proč. To by se třeba nikdo nikdy nezeptal, proč mizí v pračce ponožky (mě tedy ne *smich*). Není to věc zásadní, ale děje se, a tak se člověk zeptá. Ne? ;) Věřím, že stejný dotaz by se objevil, i kdyby přibývaly. M

sebod*

Mono. To si teda piš, že pračka ponožky žere! Já někdy před vánocemi všechny liché vyhodila a už jich máme zase pytel *zed*A to když jdeme rovnat fusekle, tak se koukneme i za pračku, pod postel, klukům mezi hračky :-D. Prostě všude. A stejně chybí *sok*

Vyhodilas liché a zbyl ti pytel těch sudých. To je jasný :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]