Nejste přihlášen/a.
Vím, že tato otázka se tu již řešila, taky vím, že o nic nejde, ale stále tomu nerozumím, za poslední dny mi dva ubyly, čím to je?
tak nevím,asi jsem blbá, ale ani jedna z mých založených otázek nebo těch, do kterých jsem přispěla, nebyla z posledních 14 dní nikam přsunuta a už mi ubyly další body.
Započítávají, ale uloží se až následující den. Já třeba zase ve statistice vidím o jeden bod méně než ve žlutém okénku. Takže vím, že zítra mi jeden "zmizí". M.
Co na to mohu říci. Já tedy další den mít teprve budu. Aspoň doufám
Dobrý den, ta chybka byla ráno na serveru (viz odkaz) a v Moje stránka je včerejší datum, protože se dnes ráno "neúčtovalo"(když nešel server). A nyní je otázka, zda bylo včerejší hodnocení ztraceno nebo se zítra ráno načte. Zdravím!
ildika - ano, nastal ranní kolaps, ale byl úspěšně překonán a poradna byla resusciována .
Aha, to bude asi ono. Já jsem si všimla, že včera (respektive už dnes) po půlnoci se mi Poradna nechtěla načíst, ačkoli internet fungoval.
Samozřejmě, že o nic nejde. Já se ráda ve všem šťourám a říkám tomu, že chci příjít věcem na kloub (ale každý to může vnímat různě).
Pořád někomu ubývají body, copak sem návštěvníci chodí jen pro ty body, pro tričko, nebo aby získali vzdělání?Každý by měl přece mí dobrý pocit z toho, že poradí nebo mu dobře odpovězno.
Ale no tak. To víte že ne. Ale pokud se vám něco bez zjevné příčiny děje, chcete zjistit proč. To by se třeba nikdo nikdy nezeptal, proč mizí v pračce ponožky (mě tedy ne ). Není to věc zásadní, ale děje se, a tak se člověk zeptá. Ne?
Věřím, že stejný dotaz by se objevil, i kdyby přibývaly. M
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.