Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se nezobrazují se odpovědi?

Od: viky® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, proč se u otázky: Pomník na hrobeček pro psa, nezobrazují odpovědi? Je tam jen číslo, kolik odpovědi tam je. Ta otázka je v pořádku. Děkuji Viky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Odpovědi tam teď jsou dvě, ale číslo ukazuje 7.

Ale možná je to naopak: je špatně číslo a ne, že se nezobrazují odpovědi.

hodnocení

Odpověděla jsem také a moje odpověď tam není, domnívala jsem se, že to zmizelo tak jsem tam odpověď dala druhou a zas nenaskočila. Nedomnívám se, že bych odpověděla něco špatně, co nesmí být v Poradně.

doplněno 29.06.12 02:10:

Jen jsem chtěla vědět, zda moje odpověď, byla špatná?

ron*

Dobrý den Viky,

já tam vidím číslo 3 a odpovědi se tři zobrazují.

Tu Vaši vidím také, je jako poslední.

hodnocení

Dobrý den Rone.

Nyní je už vše v pořádku. Děkuji Viky

přístě použíjte nahlášení, ať se na to můžeme hned mrknout... jde o otázku: poradte.cz/... vypadá v pořádku. Pokud někde nesouhlasí počty odpovědí, automaticky dochází k přepočtu každé 4 hodiny, takže po takovém čase se to opraví nejpozději. spíš bychom měli vyřešit proč se nějaká odpověď někdy neuloží... šlo o kopírovaný text odjinud nebo poctivě napsaný na klávesnici popř kombinaci?

hodnocení

Dobrý den Admine. Nebylo to nic kopírovaného, ani odkaz, psala jsem jen na klávesnici.

doplněno 29.06.12 10:17:

Nahoře, Pepr, který mi odpovídá, jako první, také ještě viděl číslo 7, na odpovědi. Skutečně, tam byly jen 2 odpovědi. Tato moje odpověď, která se nyní zobrazila, je už třetí moje odpověď. Příště udělám obrázek.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tohle jsem v poslední době také zaznamenal. Vložím odpověď, na hlavní straně je se zobrazí, že je odpovědí víc, ale viditelná je jenom ta moje. Nebo naopak - vložím odpověď, ale vidím stále jenom ta původní a ta moje se zobrazí až někdy později. Potom nastává dilema: vložil jsem, nevložil, co jsem udělal špatně. Co mě ale trápí víc je to, že u Poradte.cz čekám na odezvu 5 - 10s (ale taky minutu). Naprosto všechno ostatní se načte ihned. I Poradte.sk. PROČ?

Google měří, že stránka se průměrně načítá 3,3sec, pracuju na tom, aby se čas ještě zkrátil - kvůli tomu je místo odkazu na Facebook jen obrázek (všimli jste si?) a reklamní banner je přímo na našem serveru, aby ho nezpomaloval jiný server. tím se čas vylepšil skoro o 1sec. Ještě na tom zapracuju.

Jinak někdy špatná odezva může být způsobena, že v danou vteřinu zrovna probíhá nějaký automatický přepočet (top, odpovědi atd vč mých jiných projektů). kažodpádně by to měla být vzácnost.

Ty nezobrazené příspěvky: pokud se nezobrazí na stránce, viz výše - v ideálním případě mi ho celý zkopírovat a poslat na mail, abych si ho vyzkoušel proč se neuložil. pokud se uloží do otázky, ale neprojeví se na prvn straně je to jen záležitost prohlížeče tedy jeho cache, takže zkusit F5 např 2x, aby se donutil pracovat správně :)

doplněno 29.06.12 10:04:

jen takový malý test zda se "uloží" nebo neuloží :)

doplněno 29.06.12 10:05:

tak je to ok - nejkritičtější znaky jsou ošetřeny, už jsem se bál, že to někdy vypadlo a nevšiml jsem si toho, takže musíme pátrat společně!

ladinpraha*

Vázlo mi to - plácnu - cca 14 dní. Teď to vypadá podstatně rychlejší. Díky.

(Co je to Facebook?)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]