Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prepojenie poradne cz-sk

Od: slavco31® odpovědí: 3 změna:

Je to skôr na admína.Minule sa tu písalo,že či niekto môže písať pod rovnakým menom ako niekto iný.To bolo vysvetleno.Chcem sa opýtať ako je to prepojenie českej verzie a slovenskej,keďže som dnes zaregistroval rovnaký nick.Na českej registrovaný a na slovenskej nie.Nemôže tu dochádzať k omylom? poradte.sk/...

poradte.cz/...

Jedná sa o nick:jmlc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pravda je že jsem tady narazil na dotaz ze Slovenské větve a vložit odpověď mi to nedovolilo. Možná šlo jen o chybu mobilní verze a v pc verzi by to šlo to jsem nezkoušel.
ovczaak*

mobilní verzí to nebude,včera jsem to zkoušel na pc. má registrace u slováků nefungovala,prošel jsem pod stejným nickem,ale jako neregistrovaný...

hodnocení

0x

jsou to dvě různé databáze, nicky nejsou propojené. Jednou se překlopily všechny registrace, ale jak se na SK nepoužívaly tak postupně jich ubývalo a ubývalo... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]