Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podvod přes internet

Od: verjos* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den dne 14.6.2012 jsem naletěl jednomu podvodníku na bazosi.cz.Scháněl jsem netbook a založil jsem poptávku,asi po týdnu se mi ozval na e-mail že prodává netbook.Dal mi na sebe tel.číslo 777980069 a číslo učtu 2209663525/6210 NEPOSÍlAT PENÍZE je to podvodník toho podvodníka e-mail je sansel4@seznam.cz.Pokud se vám ozval,nebo vás taky podvedl,tak se mi můžete ozvat na můj e-mail verjos@seznam.cz

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Běžte na nejbližší obvodní oddělení PČR podat trestní oznámení (veškeré podklady, maily, SMS apod. ssebou), do banky zašlete žádost o pozastavení platby. Hodně štěstí.

verjos*
hodnocení

To už jsem udělal,ale hledam další podvedené.

Tak proč jste to nenapsal rovnou do názvu topicu? Určitě by to bylo snazší pro ty, co něco podobného hledají. Poproste případně admina o úpravu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]