Nejste přihlášen/a.
dobrý den , mohu si dle kladných odpovědí objednat samolepku na auto? děkuji KOrina
to máte jasně napsáno v Moje Poraďte, jestli máte nárok nebo ne. Vidím 5 ohodnocených odpovědí, takže - ne
doplněno 20.05.13 20:06: navíc pro získání samolepky nejdříve musíte získat první tričko, na které potřebujete 40 ohodnocených, což už vůbec ne ![]()
sice ji mám doma asi rok, ale ani jsem si ji na auto nelepil, nelíbila by se mi tam
takže to taky zatím vyřešil šuplík
ale tričko nosím rád ![]()
Ale ona ta samolepka stejně nedrží :D ani na palubce se mi nechytla, tak sem ji hodil do šuplíku :D
Na služebním Transitu držela tak, že nešla sundat a auto přežila. Stačilo před lepením odmastit acetonem...
doplněno 20.05.13 21:07: BTW nechápu lidi, kteří si něco objednají jen proto, aby to mohli dát do šuplíku... ![]()
Hope, já ji mám taky a nemám ji na co nalepit. Ale mám ji s pocitem, že mám něco, co každý nemůže jen tak získat. Kdyby se dala běžně koupit, tak v tu ránu ztratí (pro mě) svoji cenu. Co je na tom k nepochopení.
Ládine, myslím, že trička i samolepky by měly plnit i funci reklamy pro tuto poradnu. Tričko ve skříni nebo samolepka v šuplíku trošku postrádá smysl. Jen můj názor...
Souhlas. Proto jsem si ji ani kdysi neobjednal, i kdyz bych mohl. Jednoduse proto, ze bych ji nikam stejnak nenalepil.
Zato v trickach propaguju poradnu ve vsech destinacich, kam se jen dostanu. Jednou sem mozna hodim nejake fotky. Treba dostanu od Admina i neco za reklamu ![]()
...treba nalepku![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.