Nejste přihlášen/a.
dobrý den , mohu si dle kladných odpovědí objednat samolepku na auto? děkuji KOrina
to máte jasně napsáno v Moje Poraďte, jestli máte nárok nebo ne. Vidím 5 ohodnocených odpovědí, takže - ne
doplněno 20.05.13 20:06: navíc pro získání samolepky nejdříve musíte získat první tričko, na které potřebujete 40 ohodnocených, což už vůbec ne
sice ji mám doma asi rok, ale ani jsem si ji na auto nelepil, nelíbila by se mi tam takže to taky zatím vyřešil šuplík
ale tričko nosím rád
Ale ona ta samolepka stejně nedrží :D ani na palubce se mi nechytla, tak sem ji hodil do šuplíku :D
Na služebním Transitu držela tak, že nešla sundat a auto přežila. Stačilo před lepením odmastit acetonem...
doplněno 20.05.13 21:07: BTW nechápu lidi, kteří si něco objednají jen proto, aby to mohli dát do šuplíku...
Hope, já ji mám taky a nemám ji na co nalepit. Ale mám ji s pocitem, že mám něco, co každý nemůže jen tak získat. Kdyby se dala běžně koupit, tak v tu ránu ztratí (pro mě) svoji cenu. Co je na tom k nepochopení.
Ládine, myslím, že trička i samolepky by měly plnit i funci reklamy pro tuto poradnu. Tričko ve skříni nebo samolepka v šuplíku trošku postrádá smysl. Jen můj názor...
Souhlas. Proto jsem si ji ani kdysi neobjednal, i kdyz bych mohl. Jednoduse proto, ze bych ji nikam stejnak nenalepil.
Zato v trickach propaguju poradnu ve vsech destinacich, kam se jen dostanu. Jednou sem mozna hodim nejake fotky. Treba dostanu od Admina i neco za reklamu
...treba nalepku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.