Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednat samolepku

Od: korina* odpovědí: 14 změna:

dobrý den , mohu si dle kladných odpovědí objednat samolepku na auto? děkuji KOrina

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

to máte jasně napsáno v Moje Poraďte, jestli máte nárok nebo ne. Vidím 5 ohodnocených odpovědí, takže - ne

doplněno 20.05.13 20:06:

navíc pro získání samolepky nejdříve musíte získat první tričko, na které potřebujete 40 ohodnocených, což už vůbec ne ;)

doplněno 20.05.13 20:16:

sice ji mám doma asi rok, ale ani jsem si ji na auto nelepil, nelíbila by se mi tam :) takže to taky zatím vyřešil šuplík *smich* ale tričko nosím rád :)

axlik*

Ale ona ta samolepka stejně nedrží :D ani na palubce se mi nechytla, tak sem ji hodil do šuplíku :D

korina*
hodnocení

tak díky tričko nechci a než budu mít tolik odpovědí tak už to nebudu mít na co nalepit. hezký den.

tam kde má, tam drží... prověřeno.

Na palubku opravdu dělaná není *sok*;)

hop®
hodnocení

0x

Na služebním Transitu držela tak, že nešla sundat a auto přežila. Stačilo před lepením odmastit acetonem...

doplněno 20.05.13 21:07:

BTW nechápu lidi, kteří si něco objednají jen proto, aby to mohli dát do šuplíku... *bzum*

ladinpraha*

Hope, já ji mám taky a nemám ji na co nalepit. Ale mám ji s pocitem, že mám něco, co každý nemůže jen tak získat. Kdyby se dala běžně koupit, tak v tu ránu ztratí (pro mě) svoji cenu. Co je na tom k nepochopení.

hop®

Ládine, myslím, že trička i samolepky by měly plnit i funci reklamy pro tuto poradnu. Tričko ve skříni nebo samolepka v šuplíku trošku postrádá smysl. Jen můj názor...

Souhlas. Proto jsem si ji ani kdysi neobjednal, i kdyz bych mohl. Jednoduse proto, ze bych ji nikam stejnak nenalepil.

Zato v trickach propaguju poradnu ve vsech destinacich, kam se jen dostanu. Jednou sem mozna hodim nejake fotky. Treba dostanu od Admina i neco za reklamu :)

...treba nalepku*smich*

Bacha, v červeným triku, navíc s nápisem "poraďte" nelez do Kauflandu. Já to udělal *ee* a nestačil jsem odhánět zákazníky, kteří se ptali, kde najdou máslo. Teprve u kasy jsem to pochopil. Zaměstnanci Kauflandu podobná trika fasují jako montérky. *haha*

hodnocení

0x

moji samolepku jsem nalepil na magnetickou fólii, tu magneticky silnější, fólii ořezal podle samolepky, a teď si mohu příslušnost k Poraďte.cz přehazovat z autíčka na autíčko podle potřeby...

za těch pár let to nenechavci nechali na pokoji

Objednat samolepku
hop®

Máš tip, kde by se ta magnetka dala sehnat? Dík!

ladinpraha*

unimagnet.cz/...

neomag.cz/...

magsy.cz/...

doplněno 20.05.13 22:14:

... a kamenný obchod

t4tc.eu/...

hop®
20.05.13 22:33

Díky! *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]