Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poradna a zdraví

Od: ladinpraha* odpovědí: 11 změna:

Někteří rádcové možná už brzo budou doceněni. :-D

Poradna a zdraví

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No konečně! *palec2*

kepler*
hodnocení

0x

Je to nesmysl. Návštěvu lékaře a příslušná vyšetření nějaký laik a diskutér nemůže nahradit. Bylo by to výborné téma do médií k datu 1.4. 2018 *smich* Není to z Blesku?

hodnocení

0x

Jsem zvědavý, kdy tomu někdo uvěří a začne to šířit na fejsbůku jako hotovou věc :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz odkaz je zdroj - je to "sranda web"a má tam i jiné hezké články . Zdravím!

http://az247.cz/

doplněno 10.10.17 22:25:

pepr - a patička stránky je také úžasná .

Ale Bene. Nemusel jste to tu tak rychle propálit. Taky jsem to našel a Ladinpraha to z tama taky kopíroval. Ale byla by zábava, sledovat kolik lidí na to začne nadávat.

Nejlepší je podtitul webu.

doplněno 10.10.17 22:27:

Patička je dobrá. Ale evidentně platí to známé Je to marný, je to marný, je to ... marný.

iz*
hodnocení

0x

To je ze stejného zdroje jako zpráva o tom, že EU požaduje, abychom přejmenovali Karlův most? *zdravi*

Škoda, že se to netýká i těch, kdo provozují a propagují "rádoby duchovní praktiky"→ např. přes internet a přes nick odstraňují prokletí, odhadují národnost a podobné "lahůdky"...

doplněno 10.10.17 23:57:

Přestože se v patičce píše, že jsou všechny články vymyšleny, "potkala"jsem tam článek, u kterého je mi až líto, že je jenom vymyšlený... (–:

Poradna a zdraví #2

hodnocení

0x

Dnes jsem tady reagovala na poradte.cz/... Chápu, že si lidé snaží pomoci sami, aby nemuseli do narvané čekárny a k apatickému lékaři. ;) Proto se mi líbí, že je možnost telefonické rady nebo spíše konzultace s lékařem na telefonu. 840 111 245 nebo 800 888 155, tohle číslo je asi pro pojištěnce RBP . ;) Moje mladá, když je problém, volá doktorce, odříká, co klukovi je a co udělala ona. Doktorka buď poradí nebo pozve do ordinace.

iz*

Telefonická konzultace s lékařem, který člověka (ne)zná, je v pořádku. Ten, který člověka zná, poradí k věci, ten druhý doporučí návštěvu lékaře. V pořádku je to i u Vaší mladé → doktorka dítě zná.

Hledat rady pro oblast zdraví v internetu je mírně řečeno pošetilé. A pro ty, kdo v této oblasti "radí přes internet", bez příslušných vědomostí a znalosti problému tazatele, slušné označení (ani pochopení) nemám.

hodnocení

0x

Výborná dvojnásobná ironie*palec*

pt®
hodnocení

0x

"ladine", jak hůř vidím, tak jem četla: "Někteří rádcové možná už brzo budou d o c e n t i"...:-D

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no moc bych se nedivila - tato vláda je schopna schválit cokoliv !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]