Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, viz odkaz je zdroj - je to "sranda web"a má tam i jiné hezké články . Zdravím!
pepr - a patička stránky je také úžasná .
Ale Bene. Nemusel jste to tu tak rychle propálit. Taky jsem to našel a Ladinpraha to z tama taky kopíroval. Ale byla by zábava, sledovat kolik lidí na to začne nadávat.
Nejlepší je podtitul webu.
Patička je dobrá. Ale evidentně platí to známé Je to marný, je to marný, je to ... marný.
To je ze stejného zdroje jako zpráva o tom, že EU požaduje, abychom přejmenovali Karlův most?
Škoda, že se to netýká i těch, kdo provozují a propagují "rádoby duchovní praktiky"→ např. přes internet a přes nick odstraňují prokletí, odhadují národnost a podobné "lahůdky"...
Přestože se v patičce píše, že jsou všechny články vymyšleny, "potkala"jsem tam článek, u kterého je mi až líto, že je jenom vymyšlený... (–:
Dnes jsem tady reagovala na poradte.cz/... Chápu, že si lidé snaží pomoci sami, aby nemuseli do narvané čekárny a k apatickému lékaři. Proto se mi líbí, že je možnost telefonické rady nebo spíše konzultace s lékařem na telefonu. 840 111 245 nebo 800 888 155, tohle číslo je asi pro pojištěnce RBP .
Moje mladá, když je problém, volá doktorce, odříká, co klukovi je a co udělala ona. Doktorka buď poradí nebo pozve do ordinace.
Telefonická konzultace s lékařem, který člověka (ne)zná, je v pořádku. Ten, který člověka zná, poradí k věci, ten druhý doporučí návštěvu lékaře. V pořádku je to i u Vaší mladé → doktorka dítě zná.
Hledat rady pro oblast zdraví v internetu je mírně řečeno pošetilé. A pro ty, kdo v této oblasti "radí přes internet", bez příslušných vědomostí a znalosti problému tazatele, slušné označení (ani pochopení) nemám.
"ladine", jak hůř vidím, tak jem četla: "Někteří rádcové možná už brzo budou d o c e n t i"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.