Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

mobilni verze poradte.cz vs moje otazky

Od: vlk95® odpovědí: 6 změna:
dobrý den prave jsem na mobilni verzi poradte.cz (mam poprve chytry telefon tak prosim omluvte chyby jeste na nem moc neumim psat). Zaplatil jsem si mobilní internet a zkouším ruzne weby. Napadlo mne zkontrolovat svoje otazky na poradte. Jenze se mi otevřela mobilní verze a já zde nemohu najít odkaz na své dotazy. Budu rád když tu po odeslani najdu tento dotaz :-D
doplněno 15.06.12 10:19: Díky za radu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mobilní verze je zpravidla osekaná plná verze, má umožnit pouze základní možnosti práce s daným webem. Určitě jsou i takové, které mají téměř plnohodnotnou, ale my ne :) U nás je mobilní verze opravdu pouze základem. Teprve minulý týden se rozrostla alespoň o vnitřní poštu. Je potřeba to tak brát :)

krkovicka*
hodnocení

0x
Ani Nenajdete;)
doplněno 19.06.12 08:33: Ocenila bych i registrované uživatele online:-*

hodnocení

Bylo by možné přidat tlačítko "Moje otázky"? Opravdu nevím jak je hledat. díky

možné je všechno, ale zatím to není v plánu :)

hodnocení

0x

Z mobilní verze musíš přepnout zpátky na normální, stačí dole na stránce kliknout na vypnout mobilní verzi

tvůj chytrý telefón bude chytrý tak, jak si ho naučíš... neboj se jeho vlastnosti využívat...

já jsem si v dolní části displeje mobilu dal do panelu složku Poradna. V ní mám záložky na všechny rubriky, do kterých na Poradně nejčastěji chodím.Potom není problém kliknout na tu složku Poradna a v ní na kteroukoliv záložku a jsem tam... obrázek napoví...

zrovna tak tam mám složku Média, kde mám zástupce či odkazy na Google, Zlaté stránky, Galerii, Fotoaparát, MHD, Rádio FM, TV program a další. Ve složce Nástroje mám Správce souborů, Kalendář, Budíky, Sejf, Konvertor všeho možného, audiopoznámky, Kalkulačku, Překladač, Notes, Baterku, Watchdog, a už nepamatuji další. teda mám tam po ruce to nejčastěji používané. A na vedlejších obrazovkách plno dalších věcí, jako Task killer, čištění mezipaměti, hlídač baterky a...

pokud neumíš udělat v mobilu záložku, tak to zkus takto:

Otevři si třeba přes Google jakoukoliv stránku, pro názornost dejme tomu Vlk obecný - Wikipedie. ( cs.wikipedia.org/... ) Úplně nahoře v prvním řádku bude napsaná adresa http://cs.m. bla bla bla a hned vedle vpravo najdeš takovou vlaječku s hvězdičkou pěticípou. Když na ní klikneš, otevře se ti karta Záložky a v prvním řádku bude Přidat záložku... a pod tím název té stránky či adresy, jak chceš. Klikneš na Přidat záložku, otevře se ti okno Přidat záložku Jméno Vlk obecný, Místo http:// ...klikneš na OK. Potom si najdeš níže mezi dalšími řádek Vlk obecný, a chvilku na něm PODRŽÍŠ prst, otevře se ti menu a tam si vybereš Přidat odkaz na plochu. Vyskočíš z toho zpátečkou na základní obrazovku a na ní najdeš pěkný obrázek a nápis Vlk obecný. To je vlastně klasický zástupce nebo záložka z normálního PC. Když máš více záložek na jedno téma, tak je stačí přesunout jednu do druhé ( podržíš, a když zavibruje, přetáhneš na ji jinou) objeví se menu Vytvořit novou složku, pojmenuješ si ji jak chceš a dáš Hotovo. Do té složky můžeš dát více různých odkazů, záložek a pod. spolu.

doplněno 15.06.12 21:25: Jsem samouk, možná, že to jde i jednodušeji...
Ten obrázek:
mobilni verze poradte.cz vs moje otazky

hodnocení

Díky za pomoc já už to nějak vyřeším.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]