Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NOVÍ SMAJLÍCI NA PORADNĚ

Od: admin® odpovědí: 22 změna:

Dobrý den,
dnes jsem zjistil, že existoval nešikovný výklad, že se na poradně nesmí používat jiní smajlíci než naši. To samozřejmě platí (nechci aby tu byl milion druhů nesourodých smajlíků), ale týká se to jen obrázkových smajlíků. Znaky se samozřejmě používat mohou všechny. Do pravidel jsem to tedy doplnil.

Při té příležitosti jsem pár kousků přidal. Snažil jsem se přidat ty, kteří by mohli ulehčit komunikaci mezi uživateli. Zde jsou:

*tyty* - tyty
*palec2* - palec2
*zdravi* - zdravi
*ticho* - ticho
*hledam* - hledam
*znalost* - znalost
*poctar* - poctar
*alene* - alene
*mir* - mir

Pojmenování bych raději někdy jiné, ale potřebujeme krátké názvy, aby nezabrali mnoho místa v tabulce smajlíků. Líbil by se mi PSST, ovšem věřím, že počet S by mohl tropit potíže. Znalost jsem chtěl vědomosti atd atd. Pokud dáváte ty předešlé, tak s těmito nebude větší práce. *palec2*

Berte to pouze jako drobnost.

Užijte léto!

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já smajlíky miluji. Tyhle, co přidáváš, ty jsou skvělé. Vtipné, výstižné. Chtěla jsem napsat, který se mi líbí nejvíce, ale jsou všechny skvělé. Ten mír, ten je úžasný. Kdy budou v nabídce k použití?

hodnocení

Aha, zapomněl jsem na editor... to zase bude fuška. Jinak už v nabídce jsou. Do editoru je zkusím doplnit ještě dnes, ale než se všem aktualizuje potrvá to až týden.

doplněno 07.07.17 16:00:

Doplněno. V editoru použijte CTR+F5 (načte se celá stránka znovu, případný napsaný text se ztratí) a už tam budou. *superman*

hodnocení

0x

Jejda. "ticho" a "alene" tu fakt chyběli! *vtip*

Toho prvního znám z xchatu (pouze v jeho první polovině), označoval takové krásné "ne a ne", hlava zavrtěná, s roztomilým (nebo samolibým, jak se to vezme) úsměvem ve tváři...

hodnocení

ALENE je vtipný, ten jde použít ve smyslu, "co jsi to provedl, takhle ne".

Ten TICHO jsem myslel ve smyslu "udržuj tajemství, pssst", ale selhalo krátké pojmenování a počet S. *smich*

doplněno 07.07.17 15:59:

Jaký si to tady uděláme, takové to tady budeme mít. ;)

doplněno 07.07.17 16:02:

Horší než *bzum* a *blee* to být nemůže. *smich*

No já je teda oba dva pojala jinak *frajer* hned mě napadly příspěvky, pod které se hodí. "ticho" jako "drž už pusu, meleš hlouposti" a "alene" jako "ježíš to jsou pitominy" *smich* ale možná jsem jen pod vlivem nějakých blbých příspěvků, co jsem si tady dneska přečetla...*nevi*

sebod*

naufrago, že jo... "alene" a hned za tím *zed*...*smich*

hodnocení

0x

Je to príma, jen stále postrádám smajlíka Papa. ;) Každopádně děkujeme! *palec2*

hodnocení

pápá opravdu nemáme, ale kdo se v době všepřítomného internetu loučí na internetové poradně? *modla2* *halo*

Zrovna dneska, při vzkazu ve vnitřní poště, jsem to postrádal. ;)*smich*

hodnocení

0x

Moc díky za nové smajlíky!

Já bych se přimlouvala ještě za tento...

doplněno 08.07.17 12:43:

*palec2*

doplněno 08.07.17 12:46:

Admine, já ty poslední nějak nemůžu najít (klávesu F5 jsem 2x tiskla). *hi*

Tyto vidím:

doplněno 08.07.17 16:03:

Už vidím všechny! A to jsem pro to nic dalšího nedělala. *co*.

NOVÍ SMAJLÍCI NA PORADNĚ
hodnocení

CTR + F5 v editoru funguje nejlíp. Pokud nepomůže tak počkat týden nebo začít používat zkratky. *pracant* *palec2*

hodnocení

Přidáno posledních 5 a to už musí stačit :)

*co* - co
*nene* - nene
*zmateny* - zmateny
*mnam* - mnam
*smich2* - smich2

Hezké ráno *pozdrav*

72mona3*
08.07.17 08:59

*pozdrav*

Paráda! *palec2*

Fakt, paráda! *smich2**palec2*

Ty smajlíky jsou hezký. Akorát jsem si ještě nezvykla na ten smích2*smich2* . Někteří ho vkládají i do vět, který nejsou moc vtipný. Snad si na něj zvyknu. :)

doplněno 19.07.17 21:02:

Ten smajlík smich2 by se hodil spíš ke vtipu roku např. na Silvestra, ale ne do obyč. úsměvné věty. Je to nový, tak se to bude používat*alene*.

Pro mě osobně je to příjemná náhrada za tento - *smich*, který se mi zdá trošku hrubý.

doplněno 20.07.17 19:39:

Nj, každý to vnímáme jinak, to se dá očekávat. :-D

Mně ten smich2 připadá spíš jako malý ďáblík. Když je vložený do věty, která není vtipná, ale trapná nebo je dokonce k pláči a okolo žádný jiný smajlík není, tak ho vidím po celé stránce v počítači a provokuje. Kdyby byl vložen s více smajlíky okolo, tak se jinak ztratí. Text se jednoduše nemusí číst, ale ten smajlík se nedá přehlídnout. Jinak *smich* mi nevadí.

doplněno 20.07.17 18:58:

Mono *mir*

72mona3*

Smajlík má vyjadřovat emoci (emotikon) přispívajících, ne vtipnost vkládané věty. ;) *smich2* (radši jsem vložila dva, ať vás jeden neprovokuje) M.

doplněno 20.07.17 20:05:

*smich*

rizzlah*
20.07.17 19:39
hodnocení

0x

Love them *mir**smich2*

Ten vlevo je hezčí. Ale ten napravo mi připadá jak utrženej ze řetězu. Možná je v blázinci,...protože se pořád směje. *vtip*

hodnocení

0x

Také jsem nové smajlíky přivítala s radostí. Já je používám ráda a ti noví jsou bezva. *palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]