Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nejde při vložení opravit

Od: nikdo* odpovědí: 5 změna:

Mám dotaz a případně přání. Proč není při vložení do předchozí odpovědi, volba "opravit"? Opravdu to nejde? Byl by to velký problém, to zavést? Takhle když člověk udělá nějakou chybu, tak už v tom doplnění zůstane navěky. Nebo je chyba někde u mně nebo v prohlížeči?

Dík.

doplněno 27.12.16 19:29:

No když to nejde, tak to nejde. Někdo asi ví proč. Důležité je, že chyba není na mé straně v prohlížeči apod.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co vím já, tak to opravdu nejde, takže chyba nebude na Vaší straně :)

No a co se týče toho zavedení, tak zkuste napsat na admin Přidám se, určitě nebudeme jediní. :)

hodnocení

0x

Opraviť príspevok je možné do 2 minút od vloženia a máte čas na opravu 5 minút od vloženia odpovede.

doplněno 27.12.16 17:08:

Doplnenie do odpovede je už asi po tomto limite.

hodnocení

0x
Nejde, byl by to způsob jak opravit i předchozí text, který je vložený déle. Nikdy to nešlo.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Myslím, že tazatelé sem, na Poraďte, nechodí proto, aby hodnotili, komu se kdy přihodí nějaký překlep, nebo se vloudí chybička. A ani my, kdo se snažíme poradit to, o čem si myslíme, že by mohlo pomoct, se nepídíme po chybách. Každý pročteme obsah odpovědi, obodujeme, případně doplníme a máme dobrý pocit, že jsme mohli být někomu potřebnému užiteční. Tak si s nemožností oprav nelámejte hlavu. Nikdo nejsme neomylným. A že nelze opravovat či jinak zasahovat do již dříve napsaného textu, je jedině dobře. Oni sem chodí i různí prudiči, kteří buď z omezenosti nebo naschvál, napíší "nesmysly" a pak se hádají. A kdyby ještě tak mohli předešlé texty měnit, to by byl teprve maglajs. Věřte, že na poradně je důležitý obsah, ne nějaká chybka. Ida

Na jiných fŕech je toto také tahto vyřešené, ale dá se smazat celý příspěvek dokud na něj někdo neodpoví, nereaguje na něj, jak je to třeba na ZAHRADA.cz.Taky bych některý můj příspěvek rád časem smazal ale už tam musí strašit na věky.Asi to už je složitější takto nastavit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]