Nejste přihlášen/a.
Milí všichni,
víte, co znamená ve vyrovnání majetku před rozvodem termín - běžné vybavení domácnosti? Kdo má za to, že do této formulace patří lednička, pračka, mikrovlnka atd., je na omylu. Exekutor mi polepil všechny tyto spotřebiče. Kdo by chtěl těmto problémům předejít (já také nevěřila, že se mi to může stát, ale děti s dluhy dělají čím dál více lidem problémy) a vypořádává si majetek, nechte si tam, prosím vás, napsat vše KONKRÉTNĚ! - pokud tedy nemáte doklady (nejlépe s jménem a adresou) od tohoto \běžného vybavení domácnosti\. Exekutor mi vysvětlil, že BVD jsou - talíře, příbory, hrnce...
Zdravím Dana
Nedávno byl podobný případ ve zprávách. Nějaká paní se nechtěně dostala do problémů s exekutory, sebrali jí vše, dokonce i jídlo, oblečení a psa! Když se o to začali zajímat média, najednou se jí vrátilo oblečení, pes, jídlo a dokonce i BVD :D
To snad není ani pravda! Pes přece není věc, jako třeba sporák, ale člen rodiny! To je, jako by jí třeba sebrali syna. Můj bože, kam to dneska vede, a přitom je možné takřka všechno, člověk jen nevěřícně zírá...
Znám podobný případ, kdy matka-samoživitelka se dostala do finančních problémů a požádala o dávky v hmotné nouzi. Přijely dámy z úřadu na kontrolu - a uviděly velký mrazák. A že jej paní může prodat a získat tak finanční prostředky. Když se ohrazovala tím, že musí přece dětem vařit, má tam nějaké maso, do města je to 12 km a nemůže tam pořád pro maso jezdit, řekly jí, že je to nezajímá, ale je vidět, že prostředky má, jen toho nechce využít.
Přitom, kdo by dneska koupil používaný mrazák? A pokud už by ho koupil, tak za kolik asi? To by tu paní stejně v žádném případě nevytrhlo z nedostatku. Bohužel, tak tomu je: Sytý hladovému nevěří. Jaga.
Dejte té paní na mne e mail, bude-li chtít nechám ji oddlužit.
Zbavte se dluhů legálním, soudním oddlužením. Splácet budete jen 30% dluhů a máte pokoj. A exekutor na vás nemůže. A věřitelé také ne. Skončí telefonáty, upomínky, složenky...
Budete mít klidný spánek a pohodu.
Zbavte se dluhů legálním, soudním oddlužením. Splácet budete jen 30% dluhů a máte pokoj. A exekutor na vás nemůže. A věřitelé také ne. Skončí telefonáty, upomínky, složenky...
Budete mít klidný spánek a pohodu.
Dobrý den,
potřebovala bych pomoct, vzali jsme se před 2 měsíci s manželem a dnes nás navštívil exekutoor kvůli manželovým restům z minulosti. Oblepena TV, lednice, monitor.
Pomůžete nám?
Děkuji Pešková
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.