Nejste přihlášen/a.
Tak jsem dnes vložila otázku a to do stejné rubriky jako nyní - SPOLEČNOST - OSTATNÍ, s dotazem na int. stránky XXL shop na prodej čehokoliv a otázka skončila v sekci NEJEN PRO ŽENY - OBLÉKÁNÍ? Může to tu někdo napravit?
Ano, to je samozřejmě správně, protože, když přispěvatel umístí příspěvěk jinam, než patři pdle názvu a svého obsahu, tak moderátor poradny ho automaticky přesune tam, kde by měl být, takže i ve Vašem případě se jedná o správnou a oficiální věc
Lidičky, kdybyste se někdo podívali o co jde - shopxxl.cz/... tak si tu nemusíme nesmyslně dopisovat.
Jsem optimista, sem-tam, věřím v brzkou nápravu, hezký den
Vždyť nemusíte odpovídat "za každou cenu ", ale jen k věcem, o kterých něco víte?! Takovího rozčilování, není to zbytečné? Vysvětlení je níže. Hezký večer
Ono právě to "prodej čehokoliv" v tom dotazu chybí. Takže se tazatelka nesmí divit ani tomu, že ve vlákně budou odpovědi, týkající se mody.
Dotaz zní: Znáte někdo XXL shop?
Ahoj, máte někdo zkušenost s internetovým obchodem XXL shop? Chtěla bych si tam obědnat, ale sleva je tam oproti jiným opravdu značná, tak jestli v tom není ňáký háček.
Takže by si to měla i ve vlákně tazatelka uvést na pravou míru, aby pak nekroutila očima nad neschopností druhých.:D
Zdravím. Tak jsem chvíli uvažovala, zda na to reagovat, ale budiš, zkusím to. Nestačím se divit, co vás dokáže rozohnit a je mi to upřímně líto. Věřím, že se tu většina lidí snaží poradit, ale teď mi to připadá jako ne poradte.cz, ale pohádejme se.cz.
Na pravou míru mohu uvést pouze to, co jsem zjistila až nyní a to, že když jsem vyplnila rubriku a podrubriku, tak jsem netušila, že je tu moderátor, který to ještě kontroluje a přeposílá dle uvážení jinam. Takže když jsem psala o šotku, tak jako chybu systému. Kapkanaděje které se to asi týká to vztáhla na sebe, zcela zbytečně. Naopak, klidně bych uvítala radu, kam tuto otázku lépe zařadit.
Co se týče názvu int. stránek, bez jejich názvu a adresy není ani otázky. Štítek na zádech s označením velikosti XXL, se vybaví úplně všem, právě proto jsem dala otázku, jestli ten obchod tu někdo ZNÁ, ne co se mu VYBAVÍ, prostě aby napsali ti, co z tohoto obchodu už něco obědnávali a mají k tomu co říct.
Beru tak podle sebe, kdybych tu psala někomu odpověď, tak buď s tím mám osobní zkušenost a nebo se snažím najít informace.
Mohla jsem napsat název třeba Máte doma zboží z XXL shopu? Jestli to můžete kapkonadeje změnit, zkuste to, děkuji
Přeji hezký zbytek dne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.