Nejste přihlášen/a.
Udělal jsem další změnu: už mě trošku vytáčí, kolik je tu příkladů k řešení. S pár lidma jsem si o tom povídal a někdo to má opravdu rád, že si může zkusit početní příklady ze střední školy, takže proč ne. Každý má svojí zábavu. Ale nechci to podporovat, už kvůli tomu, že to nejde nijak pojmenovat, aby to dokázal najít i někdo jiný zvenčí - název: prosím pomozte, příklad apd to fakt nejde.
Nově se tedy řadí do Volná diskuze/řešení příkladů. Je i rubrika Škola/řešení příkladů, ale automaticky se to z ní přesouvá... stejně jako v případě Společnost/poznej písničku, Rostliny/poznej rostlinu a Zvířata/poznej živočicha. Vše spadá do svých rubrik ve Volné diskuzi
Důvody jsou popsány výše - mizivá využitelnost pro další.
Pc hry... Nemám na mysli odbornou radu, když hra nejde spustit, blbne grafika, nejde zvuk apod. To patří do - Počítače/ hry. Ale otázky např. Kdy ta či ona hra vyjde, vyjde tato hra ještě, neznáte podobné hry jako...nevíte jak dál pokračovat ve hře, zasekl jsem se tam a tam...jak se vám líbí hra, hrajete někdo tuto hru...dá se ještě někde sehnat tato hra...Nevíte jak se jmenuje starší hra...apod. Na toto by se podle mne hodila - volná diskuze/pc hry. To také moc velkou využitelnost pro druhé asi nemá. Je to jen můj názor.
Admine,
vyskytují se tu žádosti na vyřešení úlohy, (třeba jako příklad - matematické). Žádosti jsou typu "vyšlo mi toto, je to správně?" anebo "mám toto zadání, jaký je výsledek?".
Většina služebně starších kolegů se snaží tazateli napovědět a třeba průběžně vést k vyřešení úlohy, což asi není nic špatného v rámci této poradny. Někteří "aktivní" rádcové však úlohu vyřeší a zveřejní výsledek, čímž tazateli - školákovi vůbec nepomohou, aby se něco naučil, aby se vůbec snažil sám přemýšlet.
Nicméně, veškeré podobné dotazy už předem mívají jasný a odůvodnitelný výsledek, není to žádost o radu, ale o pomoc, možná bych tedy založil HLAVNÍ rubriku "Pomoc", která by byla nehodnocená podobně jako Volná diskuze, a kde bychom se mohli vykecávat a předhánět ve vzpomínkách na to, co jsme kdysi znali a uměli... Se všemi podrubrikami, třeba jako v té Volné...
... jen nápad...
P.S.: Pavle, máš tam pravopisnou chybu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.