Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
pojďme přes víkend zkusit komentáře nehodnotit. Třeba to přinese kýžené zpřehlednění a zároveň potlačí chuť tolik komentovat. Vím, že někdy je to potřeba, ale často tomu tak není. ![]()
Ohodnocené odpovědi se do historie zachovají. Jde čistě o to, co bude od teď. ![]()
amper - chvilku jsem přemýšlel, jak to myslíte, ale to bude reakce na starší diskuzi, kde jsem takovou obavu vyjádřil (obavu v uvozovkách)
. No, já tričko nemám, tak bych ho ani vrátit nemohl.
3x
No to by teprv bylo blbé. Lidi by museli (no nemuseli, ale dělali by to tak) psát komentáře na pozici odpovědi a výsledek by byl ještě daleko zmatenější, než teď.
1x
Jsem pro, sama jsem to před chvílí někde navrhla. (–: ![]()
doplněno 16.02.18 17:07:
Chtěla jsem avatar zrušit úplně. Pár dnů jsem nepoužívala žádný, ale ve vláknech s větším počtem příspěvků se mi nedařilo najít odpověď, kterou jsem později chtěla doplnit. Tak jsem avatar alespoň "zeštíhlila"...
doplněno 16.02.18 17:28:
Já zrušení zvažuji všude. Sem chodím nejčastěji (i nejradši), proto jsem začala zde. Není to žádný protest, jen mi ten avatar začal připadat moc nápadný. (–:
Pokud se nepletu, tak avatar je naprosto dobrovolný a v určitém rámci volně volitelný. I já používám někde avatar a někde ne a nikdy jsem se nezabýval důvody, prostě jak mě zrovna napadlo.
Takže za mě bych avatary vynechal a vrátil se ke komentářům. Těch se totiž tato otázka týká.
1x
Ty nevíš, co chceš, viď? Nejdřív jsme hodnotili dle vlastního uvážení. Pak jsi chtěl, ať hodnotíme víc a zrušil jsi stromovou strukturu odpovědí. Teď zas chceš, ať hodnotíme míň, jestli se náhodou nepodaří zmenšit ten jeden velký chaos, který tu zákonitě vzniká.
Nebylo by lepší se vrátit k původnímu stavu, tzn. obnovení stromové struktury odpovědí a ponechání hodnocení na vlastním uvážení rádců?
0x
Nejsem proti, s jednou připomínkou. Občas se objeví nový dotaz jako nová odpověď na "vousatou"otázku. Pokud na tento dotaz odpovím jako odpověď na původní otázku, ztácí ta odpověď v kontextu smysl. Pokud na nový dotaz odpovím komentářem, nebude hodnocen, přestože se v podstatě jedná o odpověď na novou otázku. Viz: poradte.cz/...
Má tato situace řešení?
0x
Také jsem pro. Já to četla, tak komentáře hodnotit nebudu. Ale co ti, kteří si to nepřečtou?
Nebylo by lepší, kdyby komentáře nešly hodnotit?
an - podívejte se lépe na komentáře a zjistíte, že už tam není možnost hodnotit je (není tam "fajfka").
0x
Na první pohled máte všechno promyšlené, v pořádku, ale u sebe jsem si všiml, jak postupně snižuju frekvenci návštěv.
Líbily se mi dřívější změny jako barvičky a barevné pásky, líbí se mi označení hodnocené odpovědi tazatelem. Změny v komentářích ale vstřebávám neochotně a obtížně.
Na druhou stranu mám teď víc volného času. Bude jaro, léto
0x
Zdá se mě, že když je zajímavá otázka, nebo reakce na ni, tak nebodování v žádném případě nepotlačí chuť tolik komentovat ostatní rádce. Třeba u poslední otázky v tomto čase ,, Jedná se o nevěru,, od kaji. Prostě rádci mají potřebu upřesňovat, jak to kdo myslel, nebo oni mysleli a nacházet nové a nové pohledy na problém.
Což je nejen v této otázce přínosné.
Je na na tazeteli, aby si vybral, co je pro něj dobrá a využitelná rada. My nevíme stovky drobných a potřebných informací, to si každý tazatel nese v sobě a ani nás nelze se vším seznámit.
Samozřejmě nepíši kvůli tomu, že by se mělo vrátit hodnocení komentářů, ale že se počet komentářů a reakcí nedá tímto ovlivnit a kýžené zpřehlednění se stejně nekoná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.