Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slévárenstí

Od: zbydy odpovědí: 8 změna:
Dobrý den právě jsem se dozvěděl o tomto serveru a tak chci zkusit zda mi opravdu pomužete?jelikož ani specializované firmy mi ani nejsou nakloněni s pomocí mé seminární práce:_( která ma téma Slévarenské formovací směsi!byl bych moc rád jestli najdete nějaky materiál když mi ho co nejrychleji pošlete!předem děkuju s pozdravem Zbyněk Vlach

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
A co takhle technická knihovna?
zbydy
Knižky mam ale z roku 1955 a nevim jak pak budu vysvetlovat ze je tam pulka veci starejch .-) dekuju za snahu
al bunda*
Tak mrkni ještě do vysokoškolských skript, tam snad najdeš informace čerstvější.
zbydy
ok ale ja nasel jenom nejaky stranky na ekonomii ...vis o nejaky jiny?
miljan*
Slévárenství dnes už není co bývalo.
al bunda*
Možná by se něco našlo na VŠB-TU Ostrava katedra strojírenské technologie, VUT Brno, ČVUT Praha a podobné VŠ. Jsou to jenom tipy, ze školy jsem už víc než 15 let pryč a studoval jsem energetiku, ne technologii, tím spíš ne ve slévárenství. Ale asi to bude chtít přímo knihy (skripta), nejsem si jistý, kolik toho najdeš na Internetu. Ještě je tady možnost, pokud znáš nějakou firmu, která dělá odlitky a nechtějí nic prozradit, kouknout jaké obaly vyhazují a hledat podle toho. Potom mě napadá, že možná i střední školy strojní by mohly něco mít na svých stránkách - podívat se do oborů a pokud se tam objeví slévárenství tak jít po stopách. Ale nejjistější cesta je kvalitní Vědecká nebo Technická knihovna - myslím instituci, ne skříň s knihami - proto velká písmena. Hodně zdaru.
zbydy
Diky nasel jsem nejaky knihy tak to delam podle nich i kdyz jsou stary .-)

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Třeba to firmy už nepotřebují.Je to konec slévárenství v Čechách.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]