Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gratuluji Babajaga k 1.výročí na poraďte.cz

Od: krkovicka* odpovědí: 11 změna:
Nechť je s námi ve zdraví i další léta! *slunce*
doplněno 29.05.12 08:33: Menší maličkost.Snad se nenaštve:)

Gratuluji Babajaga k 1.výročí na poraďte.cz

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poiu*
hodnocení

0x

Také se ke gratulaci připojuji. *frajer*

doplněno 29.05.12 10:25:

Také připojím pivoňku ze zahrádky...

Gratuluji Babajaga k 1.výročí na poraďte.cz #2

ladaadal*
hodnocení

0x

Taky gratuluju*palec*

hodnocení

0x

Také chci gratulovat. *slunce* Přidávám malou kytičku z vlastní zahrady. Viky

Gratuluji Babajaga k 1.výročí na poraďte.cz #3

ladinpraha*
29.05.12 09:44
hodnocení

0x

.

Gratuluji Babajaga k 1.výročí na poraďte.cz #4

Gratulace i ode mne!*tanec**slunce*

doplněno 29.05.12 16:53:

A tak ode mne taky něco!

doplněno 29.05.12 17:00:

A moc dobrého!

Gratuluji Babajaga k 1.výročí na poraďte.cz #5
stribrnak*
29.05.12 10:20

já taky

Gratuluji Babajaga k 1.výročí na poraďte.cz #6

lidka*
hodnocení

0x

Jaguško, i já gratuluji! *pivo* Kytičky jsi dostala krásné, ale fotky jsou fakt děsné! *ee* Těžko se asi hledá sympatická, krásná a navíc vtipná baba Jaga. :D

doplněno 29.05.12 15:55:

Tak to beru! Kytičky, prstýnek, dortík a i hezká slova - vše si zasloužíš za ten celý rok nezištné pomoci. *placni*

Liduško, ono to není tak zlé, jak si myslíš. Ta fotka od Krkovičky je pravá, takovou mám i na občance a řidičáku. A ta od Stříbrňáka? Ten mi podal vysvětlení, že mi k výročí posílá PRSTÝNEK. A to je přece krásný dárek, ne? To potěší každou ženu.*palec*Jaga.

Babuško, gratuluji k výročí a přeji Vám ještě hodně moudrých a člověčích odpovědí, moc se mi líbí Váš přístup k problémům života.

hodnocení

0x

Moji milí kamarádi na Poradně, tak toto jsem otevřela až po přátelském dloubnutí jednoho z vás prostřednictvím vnitřní pošty. Opravdu jsem neměla ani ponětí, že tu mám tolik prima lidí, kteří si vzpomenou. Moc vám všem děkuji za nádherné květiny a také sexy fotky. Ano, to jsem přesně já.

Přeji vám všem hodně zdraví, sluníčka, pěkných odpovědí a hodně kamarádů na Poradně, takových prima, jako mám já. Díky!*slunce*Jaga.

Přidám obligátní slova Káji Gotta: Tak toto jsem opravdu nečekala!

Ale na rozdíl od Káji to myslím doopravdy.

hodnocení

0x

Moc ráda se připojuji ke gratulaci. *slunce*.."Bábinko", tak na Vše zdravíčko!*pivo*

doplněno 29.05.12 17:04:

Opr. Vaše.*zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]