Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro správce domény:

Od: krestan odpovědí: 3 změna:

Před asi 15 minutami jsem odpovídal na otázku: Jak mohou žít lidé bez víry v Boha? (nebo tak nějak podobně zněla).

Po odpovědi by se měla otáka s zařadit podle času vložení odpovědi na první stranu, ale nestalo se to tak. Když jsem se díval, tak moje odpověď smazaná nebyla a je k otázce vložená (musel jsem otázku vyhledat).

Proč se toto téma podle času vložení odpovědi neposunulo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

náboženské a politické otázky nejsou na hlavní straně v posledních odpovědích.

krestan
hodnocení

Děkuji za odpověď.

Myslel jsem, že když mám zapnuté všechny rubridy, tak se tam objeví i toto. Nevěděl jsem, že je to nějak skryté.

Já jsem zmíněnou otáku našel spíše náhodou, musí se takové téma vyhledávat? Nebo se dá nějak nastavit, aby se samo zobrazovalo?

I za tuto odpověď předem děkuji.

Musíte navštívit rubriku Volná diskuze. Pokud by byla nová byla i v posledních otázkách na hlavní straně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]