Nejste přihlášen/a.
Má výzva poradte.cz/... se očividně minula účinkem a proto jsem vytvořil něco jako kec-list... kdo se na něj dostane nemůže odpovědět v jedné otázce více než 2x... doplnit svou odpověď může kolikrát chce.
Popravdě už mám dost pošťuchování pár jedinců, kteří v jedné otázce neustále opakují svoje stále stejné argumenty a oba potřebují mít poslední slovo. Aby v jedné otázce bylo 30 odpovědí a z toho 20 od dvou jedinců, kteří se hádají... to nemá úroveň. Dávat jim kázání nezabralo a proto je tato selektivní restrikce...
Na list byli dáni dva lidé... jestli o tom chtěji polemizovat, mají zde prostor... ale pozor i zde platí max 2 odpovědi!
doplněno 18.05.12 15:53:ještě mě napadlo přátelské upozornění na pravidlo: Z10 - při udělení dočasného BANu je zakázáno obcházení tohoto zákazu jinou identitou, porušení by vedlo k celkovému BANu.
Díky za toto opatření. Já osobně ho vítám a to hodně. Prioritou by měl zůstat dotaz tazatele ve vlákně. Určitě mi nevadí, když svoji odpověď lidé rozvinou o svoji zkušenost a respektuji, že každý má svůj styl psaní. Někdo na dva řádky, jiný na deset. To není nic proti ničemu. A ráda si přečtu od určitých lidí vždy. Ale pokud se dva lidé potřebují dohadovat o své pravdě do úmoru a dělají to opakovaně ve vícero vláknech, pak přiznávám, že jsem též člověk, kterému toto vadí. Respektuji a toleruji, ale mám také svojí hranici, jako každý jiný.
ano to vím,ale když budu tedy na te listině zda mohu doplnovat do aleluja nebo je to omezené těmi 2mi odpovědmi.
jako on se admin sice usmíva ale volna diskuze je volna diskuze to jako nemohu diskutovat protože mi hrozí umístění na keclistu?To není fer.Ostatně dobra, přijímam, ale nelíbí se mi to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.