Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je můj příspěvek

Od: pohanka* odpovědí: 12 změna:

Proč se nezobrazil na hlavní straně můj příspěvek, mezi posledními příspěvky, který jsem vkládala ve 20.18 minutě a pozdější příspěvky jsou již zobrazené?

Otázka od Babkazov - Líbil by se vám M. Horáček jako prezident?

Ten, kdo přijde k poradně později, na tuto otázku nenatrefí, protože je schována pod volnou diskuzí a to pod politikou. Kdo z Vás takto chodí na stránky a rozklikává? Já tedy ne, dívám se hlavně na poslední příspěvky.

Schováváte nepohodlné otázky a odpovědi?

Kdo je dnes cenzor?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tomas11*
hodnocení

0x

hm - asi cenzůra

doplněno 04.11.16 23:46:

dík za odkaz , tato informace mne předtím minula.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Cenzora netřeba, tak je to prostě nastaveno.

poradte.cz/...

pohanka*
hodnocení

Aha, děkuji ladine.

Asi by tato informace měla být někde vyvěšena pro všechny nové i staré uživatele, třeba v pravidlech poradny, nebo FAQ a ne jenom pro zainteresované lidi toho 27.2.2016.

Nebo by bylo ještě lepší dát do pravidel poradny, že politické téma se na této poradně neřeší, zakazuje.

Teď je to nastaveno, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Je to nedůvěryhodné.

ben®

Dobrý den, takto je to zde nastaveno u rubrik o politice, ale i o náboženství. Zdravím!

pohanka*
hodnocení

No prosím, to je též neznámá informace. Opět pro běžné nebo náhodné uživatele neznámá.

lflfl
hodnocení

0x

Chtěl jsem vložit otázku ohledně počítačů, ale po vložení se nikde neobjevila - proč? Musím být kvůli jedné otázce někde registrovaný? Odpovědi na otázky mě vkládat jdou.

pohanka*
hodnocení

Zkusil jste to ještě jednou vložit?

Zřejmě jste udělal někde nějakou chybu.

Registrovaný nemusíte být. Bez registrace je tu většina.

Občas se taková věc stane (stalo se to i mně - nevložil se mi příspěvek), ale je to velice zřídkavé... Zkuste to ještě jednou. :)

hodnocení

0x

Já se dnes pochlubila naší novou kočičkou v rubrice Zvířata-Kočky + foto a do minuty mi to taky smazali,tak nevím,co je na tom se pochlubit vlastní kočičkou?

72mona3*

Všechny rubriky, kromě volné diskuze, jsou k řešení problémů, ne k chlubeni ;) M.

ria*

Máte krásnou kočičku, ale i přes to, že je tu spousta zvířátkomilů, tyto stránky se jmenují poraďte :), kočičkou se můžete pochlubit například zde: miciny.cz/...

Aha,tak to mi hned nedošlo,no možná časem nějaké dotazy k chovu mít třeba budu,tak se omlouvám,příště jen do ,,Vztahy,,nebo ,,volné diskuze,,. Pěkný podvečer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]