Nejste přihlášen/a.
Narazila jsem na to a lámu si hlavu, kde se to tam vzalo a proč to nevím. Uvidíme. Každopádně je to zlepšení. Jen kdo a kde ten mail uvidí? Můj mail bude zveřejněn kde?
Hledám a nevidím, nevadí, ten co to bude potřebovat to jistě najde. Každopádně to beru jako velmi dobrý nápad, registrovaným sice můžu napsat vnitřní poštou ale už jsem sem psala neregistrovaným i svůj mejl do vlákna.
Však to sou ta upozornění, co choděj na mail, když při zakládání otázky zatrhnete, že chcete být upozorňování, ne? Tak jsou tady vidět v zásobě všechna upozornění, co čekají na odeslání dle nastaveného intervalu posílání.
Admine, taky maličkost - "Pokud je zde smažete, na mail už nepřijdou. Tip: nastavte si doručování 1x denně a sledujte je zde, bez mailu" bych umístil až pod odkazy (nastavení, moje atd), takhle mě to na první pohled zmátlo A když už to tam je, možná by se dal i úplně "zrušit odběr" daných otázek?
Spousta lidí jistě využije, ale navrhoval bych to tlačítko Moje Poradte současně s odpovědi na mail udělat blikací jako Vnitřní pošta, aby bylo vidět, že se tam něco děje. Taky by mi vyhovovalo, kdyby blikalo celé tlačítko VP, takhle mi hodně dlouho trvá než si všimnu, že bliká podtržítko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.