Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám otce

Od: andreamelichar odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,hledám biologického otce nebo příbuzné.Otec se jmenuje Aleš Kulhánek a dědeček se měl jmenovat Alexandr Kulhánek z Rumburka.O otci vím pouze,že je sklář a narozen 1947-49.?Jsem vážně nemocná a ráda bych si život a minulost dala do pořádku,pokud to bude možné.Děkuji předem.Andrea Melicharová(Reslová)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusím se po něm podívat... ale nejdřív zítra, spíš v pondělí.

andreamelichar
hodnocení

Děkuji za laskavost.A.M.

hodnocení

0x

V daném rozpětí (1947-49) jsem našel pouze jednoho Aleše Kulhánka (1949), ale jeho otec se nejmenuje Alexander ale Vladimír.

Pátral jsem dál a našel jednoho Aleše Kulhánka (1951), jehož otec se jmenoval Alexander (bohužel nezjistím odkud, jelikož již zemřel). Pokud si myslíte, že by to mohl být on, dejte vědět a já Vám pošlu adresu.

Další kroky pak budou na Vás.

andreamelichar
hodnocení

Pravděpodobně to je on.Je možné,že již zemřel.Děkuji předem za adresu.

Abyste mne špatně nepochopila... Alexander Kulhánek (dědeček) již nežije, jeho syn Aleš Kulhánek je dle databáze naživu.

Chtěl jsem Vám poslat adresu přes vnitřní poštu, ale zřejmě nejste registrována, takže neodešla. Nerad bych požadovanou adresu vystavoval zde. Můžete mi napsat třeba mail (nebo se zde zaregistrovat), abych Vám mohl adresu předat. Díky...

andreamelichar
hodnocení

Můj meil je Andreamelichar@seznam.cz a velmi vám moc děkuji.

Poslal jsem Vám mail, kdyby nedorazil, dejte vědět. Držím palce...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]