Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uvítali by jste také rubriku s nápady?

Od: ann* odpovědí: 15 změna:

Moc ráda se probírám obrázkama (časopisy, knížky, internet,...) kde je vidět, jak si kdo zařídil bydlení. Jenže poslení dobou narážím na šílenosti od nereálných arch. šílenců které nemají "duši, jiskru" a povícero ani kloudné relné používání! Moc by, a snad ne jen mě, obohatilo, když by zde vznikla možnost vkládat vlastní fotky těch, co něco vytvořili a nebo nechali zhotovit dle "lidských" denních potřeba a potřeb konkrétního místa. Snad i za pomoci arch. ale tak, že to má hlavu a patu a ne jen katalogové prázdné místnosti s pár luxusníma doplňkama. Moc by mě třeba zajímalo, jak dopadá Standamova velkolepá koupelna :) Jak kdo opravil třeba staré dveře, vymyslel kuchyň, uspořádal pokojíček, vybral osvětlení, natřel ... co vy na to, měli by jste také zájem se o toto podělit a mít možnost toto prohlížet od ostatních? já moc ;) Ann

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne. Poradna je poradna a ne chlubírna! *stop*

mowla*

*haha*

BTW - nikdo asi nebude bránit umisťování takových ´dotazů´ do volné diskuse a fotky, pokud je jich více, lze umístit kamkoli jinam a do dotazu vložit link...

ann*
hodnocení

Já se třeba sem na "dotazy" nedívám, proto mi přišlo lepší položit "tuto otázku" do bydlení *uf* s názorem, že by se jednalo o chlubení se tedy vůbec nestotožňuju *bzum* kolik jsem toho prohlédla a bylo mi to platnější, než kde jaká rada. Idyž tady jsou rady vesměs velice přínosné! ale pokud jsou "strůjci" poraďte.cz "konzervy", tak budiž ... jen mě to tak napadlo

sebod*

Na rozdíl od strejce si nemyslím, že je to "chlubírna". Naopak. Vždyť ukázka např. vtipně vyřešené koupelny pomůže i někomu jinému. Jinými slovy - fotka mu PORADÍ. Takže za mě ano.

hodnocení

0x
Pokud někdo vloží fotku jako odpověď na nějaký dotaz, a na té fotce je např. vidět, jakým způsobem třeba někdo využil staré diskety, nebo opravil dveře, tak to beru. Mnozí z nás už takto druhým svým obrázkem pomohli.
Ale pokud sem bude někdo cpát svoje výtvory, jen aby se pochlubil, tak souhlasím se strejcem.
polinek*

já myslím ,že to není o chlubení

krkovicka*
Když tady byla jednou otázka něco ve smyslu Vaš Domácí mazlíček .Tak tam bylo snad na padesát fotek pejsků a zvířátek radců.Už tenkrát by se to dalo brát jako chlubeni.Protože tam byly chvály a děkovaní.
Něco podobného bych zde uvítala...Nabrat inspiraci.

cinematic*
hodnocení

0x

Mrkněte sem, třeba vás něco inspiruje ukazjakbydlis.cz/...

jabraka*

Pokud chceš exkluzivní ukázky bydlení,koukni sem: dumabyt.cz/...

JB

mowla*
hodnocení

0x

TO: stejc, hejkal...

Pánové, ve vší úctě, opravdu se domníváte, že založením rubriky - např. - ´Volná diskuse - chlubírna´, by Poradna přišla o prestiž? Nebo že by rady rádců byly tímto devalvovány?

Nejsem členem této komunity ("Poradnu" myslím) dlouho, ale domnívám se, že ne... Můžete mi mé mínění vyvrátit...

Pravděpodobně by došlo k určitému ´rozptýlení´ a rozvolnění fóra... Na druhou stranu, uvažte, řešíte/me otázky od elementárních a obecných po vysoce odborné a přesně položené...

Jsem příznivcem neodříkání se nepoznaného...

:)

doplněno 06.05.12 00:11:

Šmarjááááááááááá...

TO: Strejc,Hejkal...

...mělo být npsáno..

hop®

Mowla: tak to jsi napsal velmi hezky a dobře! *palec*

Nějak jem se k prvotnímu nápadu nevyjadřoval, nepřipadalo mi to přínosné.

Ale po Tvém příspěvku jsem trošku změnil názor. Možná by Admin mohl trošku rozšířit tuto poradnu o jakýsi "nápadník", či spíše raději "nápadovník", přidat třeba rubriku "Doporučujeme" s podrubrikami byt, zvířata a dalšími, kde by rádcové mohli dávat ostatním inspiraci na řešení různých záležitostí, samožejmě pouze ve formě nápadů či fotek, bez jakékoli reklamy. Možná by tím odpadla i řada dotazů, protože by v této rubrice mnoho lidiček našlo odpověď na svůj problém i bez vznesení dotazu.

Druhá otázka je, co živí Admina, jeho server a tím i poradnu, Protože pokud by v tomhle tématu nakonec byly návody na všechno, tak by se anonymní "tazatel" pouze podíval na návod, inspiraci, či předem danou radu a život na poradně by začal umírat.

Je jen na Adminovi, jak k tomu přistoupí, ale jsem přesvědčen, že to vyřeší tak, aby to pro poradnu bylo nejlepší!

ann*
hodnocení

Hope, přesně tak jsem to brala a třeba si i admin z toho vezme "něco pro zlepšení" poradny :) o chlubírně nemůže být řeč, jak píšeš, někdy dotazy jak uspořádat pokojíček ... naleznou více odpovědí v konkrétním obrázku-fotce. Pak by bylo také dobré, vidět ty výsledky po poradě zde. Rádce třeba poradí, co mu zrovna přišlo vhodné, ale sám to třeba neviděl. Pak by teda byla pěkná odezva v oné rubrice inspirade-podařené-realizace*pivo*

na tohle všechno máme Volnou diskuzi... i v ní je dokonce rubrika tipy a rady... každopádně stejně časem zapadnou. Univerzální návody nefungují... na to stačí vyhledávat již jednou položené otázky a spousta lidí si stejně založí novou a vlastní - buď o tom chtějí pokecat a stará otázka je uzavřená nebo mají pocit, že jejich běžný problém zaslouží osobní přístup.

Udělat z poradte.cz mj i nějaký lexikon nechci - po počáteční euforii by nadšení opadlo a nikdo by další texty nepsal... a já na všechno kvalifikaci nemám :-D

bena*
hodnocení

0x

Podle mého názoru od toho jsou jiné stránky. Jestli se chcete pochlubit svými zlepšovačkami, můžete třeba ve volné diskusi. To si myslím, že postačí.

Nebo se koukejte na bohdalku, ta všechno ví, všemu rozumí a do všeho strká ten svůj rypák... :D

polinek*

bena,,,můžete Bohdalovou trumfnout,,,,,pokud na to máte.. Myslím,že ta je na tom líp než vy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]