Nejste přihlášen/a.
Ahoj Admine, možná opět přemýšlím nad kravinou, ale možná by vylepšení uvítalo více kolegů - rádců, proto píšu veřejně.
Ve statistice uživatelů lze řadit podle několika kritérií, ovšem jen jednosměrně.
Uvítal bych třeba řazení podle data registrace od nejnovějších, abychom viděli nové registrované "přírůstky" do našich rádcovských řad. Vím, že lze zjistit dobu registrace pro jednotlivého vybraného kolegu, ale v této tabulce by to bylo přehlednější.
A (podle data přihlášení) rád bych se podíval i na ty "odpadlíky", kteří se už dlouho nepřihlásili a popřemýšlel nad důvody, proč se již nepřihlašují - možná by se pak příčiny odchodů rádců daly lépe identifikovat - byla by to třeba i motivace, jak vylepšit poradnu aby rádci zbytečně neodcházeli.
P.S.: ještě bych ve vzkazech rád viděl rubriku "dotaz na Admina", někdy nemám přání ani si nechci stěžovat, jen se zeptat...
Krkovičko, děkuji za reakci, ale věřte, že jsem si všiml různých způsobl řazení statistik. Lze řadit podle poslední účasti, ale zobrazují se rádci od nejnovějšího připojení (nikoli nejstaršího), takže se nezobrazují rádci, kteří se dlouho neúčastnili a jejich registrace bude v blízké budoucnosti zrušena. Doufal jsem, že jsem to ve svém dotazu napsal srozumitelně, bohužel se mi to asi nepovedlo, příště se pokusím o přesnější vysvětlení.
Také jsem se snažil vysvětlit i důvod, proč tento dotaz vznáším veřejně, nikoli přímo Adminovi. Pokud jsem jediný kdo se nad tím zamyslel tak se tím Admin určitě zabývat nebude, ani bych nechtěl, aby takhle ztrácel čas. Ale pokud by podobné vylepšení uvítalo více rádců, Admin by určitě rád podobnou úpravu poradny provedl.
A co se týká dotazu na Admina, některá přání či stížnosti, připomínky i dotazy samozřejmě píšu přímo Adminovi. Ovšem některá přání či stížnosti je rozumné psát veřejně - proto zde tyto rubriky existují. A podle mne by zde měla mít právo na veřejnou existenci rubrika "dotaz na admina".
Snad jsem vysvětlil vše, přeji hezký den.
Hope, připojuji se k tobě. Taky si občas na někoho vzpomenu, ale ve statistice už ho nenajdu. Uvítal bych i možnost vyhledání podle jména přímo ve statistice.
Kromě toho bych uvítal, kdyby se mi v klasickém hledání nalezené odpovědi seřadily podle data. Dost často se mi stává, že hledaný výraz vidím v dotazech několik let starých, ale novější dotazy s tímto výrazem jsou utopené někde hodně hluboko.
Ladine, určité vyhledávání jde, pokud známe nick, tak najdeme datum registrace, posledního přihlášení a pár dalších informací. Ale pouze cíleně pro konkrétní nick a nikoli ve Statistice.
K vyhledávání na poradně Admin využívá strejdu Gůgla, takže algoritmus vyhledávání asi nemůže úplně ovlivnit...
Spíš mi vadí, že se vyhledávaný výraz smaže a nejde pouze upravit pro upřenění vyhledávání, musí se celý psát znova, třeba jen s jedním změněným písmenkem. A tohle by Admin určitě doladit mohl. Admine!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.