Nejste přihlášen/a.
dobrý den,byla bych ráda,kdyby se mi ozval někdo,kdo má zkušenosti s p.Alenou Skokanovou ,bydlí někde na liberecku.Tato žena vybírá provize za zprostředkování půjček.Můj nezkušený syn jí předal někde na parkovišti přes 5000 a teď paní dělá mrtvého brouka,vypsala mu doklad,zaslala posléze poštou nějakou smlouvu,mimochodem ta firma na té udané adrese není,okamžitě jsem syna donutila napsat o vrácení provize a o zrušení této smlouvy na adresu této firmy a dopis se vrátil,že se adresát odstěhoval.Co jsem zjistila na netu,tak tato firma sídlila už v několika městech,udává nepravé adresy pro komunikaci,aby se člověk na ně nedostal.Pokud se tu najde také někdo takový,kdo naletěl,tak napište,budu podávat trestní oznámení.Děkuji
JJ jak pise kolega, za blbost se plati. Me je osobne vzdy velmi lito tech lidi, co na to naleti, ale jina pomoc, nez ze budou sami opatrni a budou si zjistovat a vzdelavat se proste neni. Jakmile chce nekdo pri poskytovani sluzby (pujcka, prace na doma, casting apod.) nejaky poplatek dopredu, tak od toho vzdy pryc. VZDY...
A opět další. Nedávno to bylo v televizi. Jak ty lidi uvažujou? Když si chci půjčit, znamená to že nemám peníze a tudíž nemůžu dát někomu takovou částku. Berte to jako poplatek za školení. Jestli je syn chytrý, už to víckrát neudělá. Jestli ne, bude se takhle školit ještě dlouhou dobu...
Dobry den,s touto ,,podvodnici,, nastesti zkusenost nemam,ale napadlo mi zadat jeji jmeno do vyhledavace Googlu a vyskocilo nekolik odkazu.Urcite tam kouknete,ja koukala asi na 3odkazy,ale myslim,ze tam najdete zajimave informace o podivnych podvodnych praktikach teto osoby.Preju hodne stesti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.