Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zprostředkování půjčky - Alena Skokanova

Od: zulumba odpovědí: 14 změna:

dobrý den,byla bych ráda,kdyby se mi ozval někdo,kdo má zkušenosti s p.Alenou Skokanovou ,bydlí někde na liberecku.Tato žena vybírá provize za zprostředkování půjček.Můj nezkušený syn jí předal někde na parkovišti přes 5000 a teď paní dělá mrtvého brouka,vypsala mu doklad,zaslala posléze poštou nějakou smlouvu,mimochodem ta firma na té udané adrese není,okamžitě jsem syna donutila napsat o vrácení provize a o zrušení této smlouvy na adresu této firmy a dopis se vrátil,že se adresát odstěhoval.Co jsem zjistila na netu,tak tato firma sídlila už v několika městech,udává nepravé adresy pro komunikaci,aby se člověk na ně nedostal.Pokud se tu najde také někdo takový,kdo naletěl,tak napište,budu podávat trestní oznámení.Děkuji

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wizz
hodnocení

0x

Za blbost se platí, doklad bude k ničemu a těžko jí to pak nějak prokážete. Nicméně přeji, aby to té svini neprošlo..

kolicek*
hodnocení

0x

JJ jak pise kolega, za blbost se plati. Me je osobne vzdy velmi lito tech lidi, co na to naleti, ale jina pomoc, nez ze budou sami opatrni a budou si zjistovat a vzdelavat se proste neni. Jakmile chce nekdo pri poskytovani sluzby (pujcka, prace na doma, casting apod.) nejaky poplatek dopredu, tak od toho vzdy pryc. VZDY...

dzordz*

Tak tak, může si přece vzít provizi ze zprostředkovaných půjčených peněz, kterou pak zájemce splatí za ni.

repkin*
hodnocení

0x

Synovi pár facek a pak ať jde na SKPaV (službu kriminální policie a vyšetřování) podat trestní oznámení pro podezření z podvodu.

zulumba
hodnocení

no to uděláme,ale spíš mě zajímají i ostatní poškození...

ladaadal*
hodnocení

0x

A opět další. Nedávno to bylo v televizi. Jak ty lidi uvažujou? Když si chci půjčit, znamená to že nemám peníze a tudíž nemůžu dát někomu takovou částku. Berte to jako poplatek za školení. Jestli je syn chytrý, už to víckrát neudělá. Jestli ne, bude se takhle školit ještě dlouhou dobu...

zulumba
hodnocení

to co tu všichni píšete,to už ví...otázka zněla,jestli zná někdo tu babu...poučovat,když už se to stalo,to není to nejlepší...syn se z toho poučil,ale jedná se o tu dotyčnou,aby jí to tak lehce neprocházelo...

sisinka*
hodnocení

0x

Dobry den,s touto ,,podvodnici,, nastesti zkusenost nemam,ale napadlo mi zadat jeji jmeno do vyhledavace Googlu a vyskocilo nekolik odkazu.Urcite tam kouknete,ja koukala asi na 3odkazy,ale myslim,ze tam najdete zajimave informace o podivnych podvodnych praktikach teto osoby.Preju hodne stesti.

zulumba
hodnocení

na google jsme koukali,ale nic zásadního o ní jsme nenašli...můžete sem dát odkazy?Díky

tomasgulas
zulumba
hodnocení

díky,už jsme toto našli také...budeme hledat další podvedené lidi

micik77
hodnocení

0x

Dobrý den,dotaz na paní.S touto osobu jsem uzavřel smlouvu,úvěr jsem dotal,ale trvalo to asi měsíc.Chtěli na mě hodně paoírú.Jinak vše v pořádku.

mik*

Nemuže to byt pravda,ta firma neexistuje,je to podvod

zulumba
hodnocení

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]