Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč Češi chodíte na poradte.sk?

Od: hory* odpovědí: 13 změna:

Proč Češi chodíte na SK poradte?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Abysme poradili.

To nebyla moc těžká otázka ;)

mowla*
hodnocení

0x

Protože otázky z poradte.sk se zobrazují na .cz fóru...

A pokud umíme poradit - je to špatně?

uska*
hodnocení

0x

Abysme si zdokonalili cizí jazyk*smich*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Protože, kromě několika jiných důvodů, se pořád cítím Čechoslovákem.

krkovicka*
hodnocení

0x
Protože taky umím slovákům poradit,nebo emočně podržet... ;) a přijala jsem na poraďte.sk pozvání :)

hop®
hodnocení

0x

Protože slovenské tričko ještě nemám! *smich*

Ale vážně - ze stejného důvodu jako na CZ poradnu, pokud vím, poradím... :)

stribrnak*

protože chodíte vy slováci na naší a o trička je velký zájem v dnešní době

hop®

No, ja jsem sice z Prahy, ale to neva...

hodnocení

0x

Proč chodíme na Poradte.sk? Třeba jen proto, že nás zajímají problémy a starosti ostatních lidí. Ráda si čtu otázky a odpovědi, ve slovenském jazyce, jazyk znám z dřívějších dob. Snažím se problémy řešit, když náhodou vím. Nebo také, se řešením jejich problémů poučím, nebo se naučím spoustu věcí, moje vědomosti se mi rozšíří. To nejdůležitější, proč na SK. a CZ. chodím, je společnost chytrých a příjemných lidí. Neříkám, že odměny za body, které se nabízí, nejsou příjemné. V žádném případě, nechodím na Poraďte.cz a Poraďte.sk, abych dostala tričko.

hodnocení

0x

Tak a teď budu všem připadat jako naivní husička, ale já jsem ještě NIKDY na slovenské Poradně nebyla. Ale člověk by měl zkusit ode všeho a když vidím, jak vy ostatní tam vesele brousíte, zeptám se: JAK SE TAM DOSTANU? *ee*

Slovensky hovořím perfektně, bohužel jen asi 6 slov: cintorín, rušeň, čučoriedka, drevokocúr, smedný ako ťava. Aspoň bych si tu svou slovenštinu zdokonalila. Není se za co stydět, bývali jsme "bratia" a ta hranice mezi námi se mi zdá naprosto zbytečná.*slunce* Jaga.

Stačí kliknout na slovenskou otázku ( Tu s vlajkou )

Nebo přímo zde poradte.sk/...

martinhajek*
Drevokocúr těžko. To si vymysleli češi aby slováky nasraly.

hodnocení

0x

A proč ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]