Nejste přihlášen/a.
Protože slovenské tričko ještě nemám!
Ale vážně - ze stejného důvodu jako na CZ poradnu, pokud vím, poradím...
Proč chodíme na Poradte.sk? Třeba jen proto, že nás zajímají problémy a starosti ostatních lidí. Ráda si čtu otázky a odpovědi, ve slovenském jazyce, jazyk znám z dřívějších dob. Snažím se problémy řešit, když náhodou vím. Nebo také, se řešením jejich problémů poučím, nebo se naučím spoustu věcí, moje vědomosti se mi rozšíří. To nejdůležitější, proč na SK. a CZ. chodím, je společnost chytrých a příjemných lidí. Neříkám, že odměny za body, které se nabízí, nejsou příjemné. V žádném případě, nechodím na Poraďte.cz a Poraďte.sk, abych dostala tričko.
Tak a teď budu všem připadat jako naivní husička, ale já jsem ještě NIKDY na slovenské Poradně nebyla. Ale člověk by měl zkusit ode všeho a když vidím, jak vy ostatní tam vesele brousíte, zeptám se: JAK SE TAM DOSTANU?
Slovensky hovořím perfektně, bohužel jen asi 6 slov: cintorín, rušeň, čučoriedka, drevokocúr, smedný ako ťava. Aspoň bych si tu svou slovenštinu zdokonalila. Není se za co stydět, bývali jsme "bratia" a ta hranice mezi námi se mi zdá naprosto zbytečná. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.